Spānijas Andalūzijas reģiona Estepas ciema iedzīvotāji ir labojuši pasaules rekordu salda Ziemassvētku pīrāga ātrākā apēšanā, notiesājot 250 kilogramus smago konditorejas izstrādājumu nepilnu divu stundu laikā.
Piecus metrus garo un 2,4 metrus plato pīrāgu izcepa vietējie konditori, izlietojot 110 kilogramus miltu, 30 kilogramus mandeļu un trīs kilogramus kanēļa.

Pagājušajā gadā Estepas iedzīvotāji apēda tikpat lielu pīrāgu tieši divu stundu laikā. Tagad viņi ir nolēmuši reģistrēt savu jauno rekordu Ginesa rekordu grāmatā.

Konditorejas firma izcepa vēl vienu tikpat lielu pīrāgu un to nosūtīja brīvprātīgajiem, kas attīra Galisijas reģiona piekrasti no mazuta piesārņojuma, kuru izraisījusi tankkuģa "Prestige" katastrofa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!