Videoierakstā Indonēzijas telekanālā maz pazīstama nemiernieku grupējuma “Army of Warriors” pārstāvji paziņoja, ka abi cilvēki tiek atbrīvoti “bez jebkādiem papildus noteikumiem, jo Dievs ir visvarens”.

Tajā pašā laikā ir saņemta informācija par to, ka Mosulā svētdien tikusi nolaupīta kāda Irākas telekanāla reportiere, raksta BBC.

“Svētdien bruņoti vīrieši Mosulas centrā sagūstīja Raedu Vazanu un viņas 10 gadus veco dēlu,” stāsta telekanāla pārstāvis Gazi Fljakals.

Indonēzijas telekanāla “Metro TV” reportiere Metja Hafida un operators Budijanto tika nolaupīti pagājušajā nedēļā, kad viņi devās no Jordānijas uz Bagdādi.

Indonēzijas vēstniecības Bagdādē darbinieki ir saņēmuši informāciju par abu cilvēku atbrīvošanu un cenšas noskaidrot viņu pašreizējo atrašanās vietu.

Pagājušajā nedēļā Indonēzijas prezidents Susilo Bambangs Judojono lūdza nekavējoties atbrīvot sagūstītos cilvēkus. Kaujinieku grupējums “Army of Warriors” bija pieprasījuši paskaidrojumus no Indonēzijas amatpersonām par telekanāla darbinieku aktivitātēm Irākā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!