Dziedātāja Maikla Džeksona atbalstītāji ir nākuši klajā ar jaunu piemiņas lietu, kas viņiem atgādinās par laimīgo tiesas prāvas iznākumu, raksta BBC.
Interneta izsoļu nama piedāvājumā parādījušas tostermaizes, uz kurām izveidojies raksts atgādina mūziķa sejas vaibstus.

Pārdevēji apgalvo, ka maizītes nav viltotas un ir izlekušas no viņu tosteriem pirms tiesas lēmuma nolasīšanas vai tā laikā.

Pirms kāda laika tostermaize ar jaunavas Marijas attēlu izsolē tika pārdota par 28 000 ASV dolāru. Šķiet, ka tas ir izraisījis šādu piemiņas lietu lielu popularitāti.

Maizes šķēles, kas pašlaik nonākušas pārdošanā, ir rotātas ar dažādu cilvēku un filmu varoņu attēliem, sākot no Elvisa Preslija līdz pat Jodam no filmas “Zvaigžņu Kari”. Paralēli maizei pircējiem tiek piedāvāti arī trauki, kuros savākts Breda Pita un Andželīnas Džolijas izelpotais gaiss.

Kāds no pārdevējiem saka: “Kad es 2005.gada 13.jūnijā skatījos tiesas sprieduma nolasīšanas tiešo translāciju, tad brīdī, kad Maikls tika attaisnots, no mana tostera izleca maizīte ar viņa attēlu.”

Vēl kāds pārdevējs stāsta, ka pirms sprieduma nolasīšanas uz viņa saceptās tostermaizes bija redzams uzraksts “Nav vainīgs”.

“Es biju šokā, tāpēc saglabāju šo maizīti un gaidīju, un pēc kāda laika uzzināju, ka Maikls patiešām ir attaisnots,” viņš apgalvo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!