Foto: AP/Scanpix

Ukrainā, Jasinovastkas rajona Orlovkas ciemā, kas atrodas Ukrainas karavīru kontrolē, apšaudīta no separātistu puses. Apšaudē ievainoti četri cilvēki, tajā skaitā sešus gadus vecs bērns, vēsta "zn.ua".

"Avdejevkas pilsētas nodaļas milicija ziņo par četru cilvēku nogādāšanu slimnīcā ar dažādiem ievainojumiem. Starp viņiem ir sešus gadus vecs bērns, kurš cietis teroristu apšaudē," teikts rajona milicijas ziņojumā. 

Tāpat tiek ziņots, ka savā dzimšanas dienā ar raidītajām šķembām traumas guvis 52 gadus vecs vīrietis, kā arī divi viņa ģimenes locekļi, no kuriem 27 gadus veca sieviete guvusi acs ievainojumu, vēsta drošības iestāde.

Aģentūra UNIAN norādījusi, daļa Jasinovatskas rajona un tuvumā esošā Avdejevka atrodas Ukrainas karavīru kontrolē, tādēļ teritorija pastāvīgi tiekot apšaudīta.

Jau vēstīts, ka Ukrainā kara dēļ psihoneiroloģiskajā slimnīcā pacienti atstāti likteņa varā. Luhanskas apgabala Slovjanoserbskas reģionālajā psihoneiroloģiskajā slimnīcā pacienti dzīvo bez apkures, medikamentiem un vajadzīgās aprūpes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!