Foto: Shutterstock
Indijā kāds pusaudžu zēns, cenšoties uzņemt selfiju, nejauši sašāva sevi galvā ar tēva pistoli, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

15 gadus vecais zēns patlaban atlabst slimnīcā. Pusaudža tēvs norāda, ka nelaimes gadījums noticis, kad puisis mājās spēlējies ar viņam piederošo revolveri un izlēmis ar to pozēt selfijam.

"Mēs aprunāsimies ar zēnu, kad viņš atlabs," teica puiša tēvs.

Indijas pilsētā Mumbajā ir identificētas 16 vietas, kurās ir bīstami uzņemt pašbildes.

Indijā kopš 2014. gada ir reģistrēti 19 nāves gadījumi, kas saistīti ar pašbilžu fotografēšanu, bet visā pasaulē kopējais tādu gadījumu skaits ir 49, liecina Sanfrancisko bāzētā datu pakalpojumu sniedzēja "Priceonomics" apkopotā informācija.

Daļēji šis skaits varētu būt saistīts ar to, ka Indijā ir 1,25 miljardi iedzīvotāju un viens no straujāk augošajiem viedtālruņu tirgiem pasaulē.

Janvārī Mumbajā vīrietis noslīka pēc tam, kad viņš centās izglābt jūrā no tilta iekritušu meiteni, kura tur attapās pēc neveiksmīgas selfija uzņemšanas.

2014. gada janvārī trīs 20 līdz 22 gadus veci studenti gāja bojā, kad pirms Tadžmahala apmeklējuma Agrā mēģināja nofotografēt sevi uz sliedēm, bet viņus notrieca vilciens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!