Kāds vācietis izšķīries no sievas tāpēc, ka viņa nebija ar mieru aizliegt neciešami krācošajam sunim gulēt viņu laulības gultā. Pēc vīra teiktā, viņa pacietības mērs bijis pilns, kad sieva sākusi gultā barot suni ar žāvētām cūkas ausīm.
Precētais pāris laulībā bija aizvadījis 18 gadus. Labradora jauktenis Morics tika pieņemts no kādām lauku mājām, kur saimnieki gatavojās noslīcināt kārtējo kucēnu metienu.

45 gadus vecais Hanoveres iedzīvotājs Folkers H. sacīja: "Kad Morics bija kucēns, viņam tika atļauts gulēt gultas kājgalī, un tā nebija problēma."

"Taču tad mana sieva uzdāvināja viņam zīda spilvenu, un viņš, protams, uzskatīja to par savu gultu un domāja, ka viņam ir tiesības tajā gulēt," sūdzējās vīrs.

Kad Morics kļuva vecāks, viņš miegā pasāka krākt.

Folkers saka: "Es patiesi mīlu Moricu, taču man bija jāsaritinās gultā, jo es nevarēju izstiepties, neizgrūžot no gultas suni. Un viņš sāka krākt - es tikpat kā nespēju gulēt. Tas man bija par daudz."

Folkers savai 44 gadus vecajai sievai Sabīnei izvirzījis ultimātu - vai nu suns pametīs viņu laulības gultu, vai arī to izdarīs viņš. Tāpēc laulībai pienāca gals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!