Atvaļinātais ASV jūras kājnieks Tobijs Studebekers, kurš pirms piecām dienām pazuda bez vēsts kopā ar 12 gadus veco britu meiteni Ševonu Pentingtonu, ar kuru viņš bija iepazinies internetā, arestēts Vācijas pilsētā Frankfurtē pie Mainas, trešdien paziņoja Lielbritānijas policija.
Pēc britu policijas pārstāvju teiktā, Pentingtona ir atgriezusies Lielbritānijā un atrodas drošībā. Aresta brīdī viņa nebija kopā ar Studebekeru.

Ševona Peningtona no Viganas Anglijas centrālajā daļā bija iepazinusies ar 31 gadu veco bijušo jūras kājnieku virsnieku Tobiju Studebekeru globālajā datortīklā, un gandrīz gadu apmainījusies ar viņu ar elektroniskajām un parastajām vēstulēm.

Studebekers, kurš ir no ASV Mičiganas štata, atvaļinājās no ASV bruņotajiem spēkiem jūnijā beigās un ar lidmašīnu devās uz Mančesteru Anglijas ziemeļos, kur satikās ar Ševonu. Tālāk abi caur Londonas Hītrovas lidostu devušies uz Parīzes Šarla de Golla lidostu, kur ieradušies sestdien.

Pentingtona otrdien sazinājās ar saviem vecākiem, taču neminēja savu atrašanās vietu.

Arī Studebekers bija sazinājies ar savu ģimeni, un arī neesot atklājis, kur abi atrodas. Studebekera māsa sacīja, ka bijušais jūras kājnieks meitenei "nav nodarījis nekā ļauna" un "nav viņai pieskāries", un ka Pentingtona esot melojusi viņam par savu vecumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!