Vācijas policija meklē kādu kramplauzi, kuru viņi uzskata par stulbāko, ar kādu vien vajadzējis sastapties, ziņo interneta medijs "Ananova".
Kāds nezināms vīrietis naktī ielauzies kokmateriālu pārdošanas uzņēmuma ēkā Brēmenē.

Policisti uzskata, ka viņš sākumā uzlauzis kafijas tirdzniecības automātu un to gandrīz pilnībā salauzis, pirms atklājis, ka tas pieņem tikai žetonus un tajā nav naudas.

"Jāatzīmē, ka tas bija rakstīts uz lielas izkārtnes pie automāta, taču tobrīd bija tumšs," piebilda policijas pārstāvis.

Tad zaglis piesavinājās mobilo telefonu, kas darbojas tikai uzņēmuma teritorijā, kā arī ar speciālu akumulatoru darbināmu skrūvgriezi, taču aizmirsis akumulatoru un lādētāju.

Visbeidzot policijas ziņojumā teikts, ka iebrucējs izdzēris bundžu kolas, kas stāvējusi vienā no birojiem un kuras derīguma termiņš bija beidzies jau pirms 12 mēnešiem.

Policija ir pārliecināta, ka drīz šo vīrieti atradīs, ironizējot, ka viņu, visticamāk, būs viegli ievērot. "Viņš ir ar nevajadzīgām mantām apkrāvies cilvēks, kurš izskatās piekusis, kuram ir problēmas ar vēderu un kurš, ļoti iespējams, ir savu draugu izsmiekla objekts," izskaidroja policijas pārstāvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!