Vācijas galvaspilsētas Berlīnes radiostacija sestdien paziņoja, ka informācija par to, ka radiostacijas pamatkapitāla lielāko daļu iegādāsies amerikāņu hiphopa grupa "The Fugees", bijis aprīļa joks.
Radiostacijas "Kiss FM" preses sekretārs Mihaēls Veilands atklāja, ka piektdienas informācija bija rūpīgi pārdomāts joks. Savukārt piektdien viņš vairākkārt atkārtoja, ka tas nebūt nav aprīļa joks.

"Ja tas ir aprīļa joks, tad tas ir arī joks man," Veilands piektdien uzsvēra.

Radiostacija "Kiss FM" piektdien ziņoja, ka grupa "The Fugees", kura ir pazīstama ar dziesmas "Killing Me Softly" versiju un vēlāk ar veiksmīgo grupas dziedātājas Lorīnas Hilas solokarjeru, ir piekritusi pirkt no radiostacijas īpašnieka Franka Oto 50,2 procentus kapitāla daļu par vēl neatklātu cenu.

Taču sestdien Veilands paziņoja, ka preses konference ar Oto un izpilddirektora Marko Branta piedalīšanos Berlīnes restorānā piektdien bija šī joka galvenā daļa.

Populārā laikraksta "Bild" sestdienas numurā bija ievietots attēls, kur kopā ar Oto un Brantu "preses konferencē" nofotografēts kāds vīrietis, kurš it kā esot "grupas "Fugees" preses sekretārs Ronalds Kītons.

Veilands sacīja, ka Kītons patiesībā ir angļu valodas skolotājs no Ņujorkas, kurš dzīvo Vācijā. Viņš piebilda, ka radiostacija arī izīrējusi limuzīnu un miesassargus Kītonam, lai veiksmīgāk apmuļķotu Berlīnes medijus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!