::recepte::
Uzkarsē pannu un izkausē vienu ēdamkaroti zosu tauku.
Kad tauki uzkarsēti pannā, ber vienu lielu smalki sagrieztu sīpolu un vienu plānās šķēlītēs sagrieztu lielu ābolu bez mizas.
Cep, līdz āboli sāk karamelizēties un sīpoli apbrūnēt, pievieno 180 ml baltvīnu - rīslingu.
Nedaudz iztvaicē alkoholu un visu masu pārlej sautējamā katlā.
Tajā masai pievieno 0.5 kg skābētu kāpostu, šķipsniņu sāls, tējkaroti cukura, lauru lapu, divas krustnagliņas, apmaisa un sautē ar vāku, līdz kāposti paliek mīksti.
Pasniedz kopā ar cūkgaļas vai liellopa gaļas cepeti.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Uzkarsē pannu un izkausē vienu ēdamkaroti zosu tauku.
Kad tauki uzkarsēti pannā, ber vienu lielu smalki sagrieztu sīpolu un vienu plānās šķēlītēs sagrieztu lielu ābolu bez mizas.
Cep, līdz āboli sāk karamelizēties un sīpoli apbrūnēt, pievieno 180 ml baltvīnu - rīslingu.
Nedaudz iztvaicē alkoholu un visu masu pārlej sautējamā katlā.
Tajā masai pievieno 0.5 kg skābētu kāpostu, šķipsniņu sāls, tējkaroti cukura, lauru lapu, divas krustnagliņas, apmaisa un sautē ar vāku, līdz kāposti paliek mīksti.
Pasniedz kopā ar cūkgaļas vai liellopa gaļas cepeti.