Foto: Kadrs no video
Starptautisko notikumu eksperts Roberts Kellijs ar savu sievu Kimu Čungu komentējuši pasauli aplidojušo video, kurā viņu bērni netīšām iejaucās intervijā televīzijas tiešraidē. Intervijā "The Wall Street Journal" pāris atzīst – "viņu ģimenē regulāri ar bērniem notiek dažādi kuriozi".

Jau ziņots, ka britu raidsabiedrības BBC studijas diktori sazinājās ar vienu no ārlietu komentētājiem, un sarunas laikā telpā ienāca viņa mazgadīgie bērni, kurus uzreiz centās izdabūt ārā no istabas viņa sieva. BBC publiskoja šo kuriozu, un tas ieguva milzu popularitāti sociālajos tīklos.

Kellijs tagad intervijā "The Wall Street Journal" atzinis, ka šis video guvis tik lielu rezonansi, ka viņam un sievai nācies pat atslēgt sociālajiem tīkliem skaņu, jo nepārtraukti nākuši dažādi paziņojumi. "Kā var redzēt video, es pilnīgi turējos, lai nesāktu smieties," atzina bērnu tēvs, kurš arī norādīja, ka abi ar sievu uz saviem bērniem par notikušo neesot turējuši ļaunu prātu.

"Es pieļāvu šo kļūdu, kas manu ģimeni vienā mirklī pārvērta par "Youtube" zvaigznēm. Tas ir visai smieklīgi," sacīja Kellijs.

Intervijā pāris arī stāsta, ka viņu ģimenē regulāri ar bērniem notiek dažādi kuriozi, bet šis atgadījums sešu gadu laikā noticis pirmo reizi. Sieva atzinusi, ka lielākoties tēva darba istabas durvis tiekot aizslēgtas, bet Roberts tajā vakarā to bija aizmirsis izdarīt.

Kad tēvam bijusi intervija "Skype" ar BBC, sieva ar abiem bērniem esot atradusies dzīvojamā istabā, kur skatījusies sava vīra uzstāšanos. Meita Meriona esot bijusi tik sajūsmināta, ka viņas tētis ir redzams televizorā, ka skrējusi uz viņa darba istabu. Pēc tam viņai sekojis arī astoņus mēnešus vecais Džeimss, kurš bija ielikts staigulī.

"Parasti bērni aizskrien uz darba istabu, bet pēc tam netiek tajā iekšā, jo durvis ir ciet," skaidro sieva. Taču tad viņa televizorā pamanījusi, ka bērni ienākuši telpā. "Tas bija viens liels haoss," uzsvēra sieva.

Sieva skaidrojusi, ka konkrētajā situācijā centusies saglabāt vēsu prātu un nomierināties. "Viņa izdarīja fantastisku darbu, ko vien šajā situācijā varēja izdarīt," sacīja tēvs kurš norāda, ka situācija izvērsusies visai kurioza.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!