Kijevas pilsētas centrā pamatīgu jandāliņu sarīkojuši protestētāji, kas izdemolējuši ne tikai "Sberbank" filiāli, bet arī līdzās esošo skaistumkopšanas salonu, kā arī, iespējams, Ukrainas opozīcijas kustības "Ukrainas izvēle" līdera Viktora Medvedčuka biroju, pirmdien vēsta "Strana.ua".

Kā informē "Strana.ua", protestētāji devušies no Kijevas Neatkarības laukuma tieši uz ēku, kur atradusies banka, skaistumkopšanas salons un Medvedčuka birojs.

Protestētāji uzsvēruši, ka Krievijas uzņēmumiem nav nekādu tiesību strādāt Ukrainā, vēsta medijs.

Kā redzams video, protestētāji neko nav žēlojuši - ēkai izdauzīti logi, sasistas mēbeles un telpā esošās elektroierīces.

Tiesa, kad vandaļi nokļuvuši līdz bankomātam, ieradusies specvienība, kas ātri vien pārņēmusi visu ēku un agresīvos protestējus aizturējusi. Tiesa, dažiem protestētājiem izdevies aizbēgt.

Kā vēsta "Strana.ua", pagaidām atšķiras versijas par to, ka vandaļi izdemolējuši arī Medvedčuka biroju. Piemēram, televīzijas kanāls "112 Ukraina" ziņo, ka protestētāji viņa birojā metuši iekšā pirotehnikas izstrādājumus, kā arī avārijas signālraķetes, kas izraisījis birojā ugunsgrēku.

Savukārt opozīcijas kustības "Ukrainas izvēle" preses sekretārs Oļegs Babanina "Korrespondent.net" norādījis, ka uzbrucējuši nav spējuši ielauzties birojā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!