Foto: Kadrs no video

Viena no uzņēmuma "Ryanair" lidmašīnas pasažierēm, kura 22.decembrī Tallinā nosēšanās laikā gandrīz piedzīvoja sadursmi ar citu lidmašīnu, atklāja, ka pilots pēc incidenta sākotnēji paziņojis par laika apstākļu problēmām, vēsta "rus.delfi.ee".

Incidents notika pirmdien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, kur "Ryanair" lidmašīna gandrīz saskrējās ar "Flybe" lidmašīnu. No sadursmes paglāba pilots, kurš laikus atkārtoti pacēlās augstumā.

"Arī es biju viena no pasažierēm. Lai gan pirms tam jau esmu lidojusi, neko tamlīdzīgu iepriekš nebiju piedzīvojusi," sacīja viena no "Ryanair" lidmašīnas pasažierēm.

Pēc viņas vārdiem, viss sākās ar to, ka lidmašīna nokavēja 40 minūtes. Mediji norādījuši, ka lidmašīna pirms nosēšanās veikusi atkārtotu apli.

"Kad mēs ieradāmies Tallinā, likās, ka viss būs kārtībā, taču pirms nosēšanās lidmašīna sākusi nedaudz iet no vienas puses uz otru. Lielā sniega dēļ es nedaudz nobijos, vai tas ir droši. Tad, mums visiem par brīnumu, lidmašīna atkārtoti pacēlās," atceras pasažiere.

Kādu laiku visi atradušies neziņā. Pasažiere stāsta, ka pēc pāris minūtēm pilots nepārliecinoši paziņojis, ka slikto laikapstākļu dēļ lidmašīna veiks atkārtotu apli. Savukārt pēc dažām minūtēm lidmašīnas pilots atklāja, ka lidmašīna nevarēja piezemēties, jo uz skrejceļa atradās cita lidmašīna.

Pēc veiktā otrā apļa gaisa transports veiksmīgi piezemējies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!