Habarovskas pilsētā Krievijas Tālajos Austrumos zagļi, notēlojot kāzas, apzaga dzīvokli. Zādzība ar radošo pieeju un artistiskumu pārsteidza pat daudzpieredzējušos miličus.
Uz soliņa pagalmā pie mājas sēdējušās pensionāres pastāstīja, ka ap pusdienlaiku pie ieejas durvīm piebrauca divas vieglās automašīnas, izgreznotas kā uz kāzām. No tām izkāpa līgavainis ar līgavu kāzu tērpos un vairāki draugi. Viņi atkorķēja šampanieša pudeli un iedzēra uz jaunlaulāto veselību. Tad līgavainis paņēma līgavu uz rokām un ienesa pa kāpņu telpas ieejas durvīm. Pēc neilga laika jaunlaulātie un viesi atgriezās pie automašīnām, apkrāvušies ar mantām. Izskatījās, ka līgavainis pārved jauno sievu uz savu mājvietu.

Pēc kāda laika automašīnas atkal piebrauca pie tās pašas mājas, un kāzu dalībnieki šoreiz iznesa no mājas televizoru, videomagnetofonu un citas lietas. Pensionāres stāstīja, ka viens no līgavaiņa draugiem filmēja notiekošo ar videokameru, kas arī tika iznesta no mājas, lai iemūžinātu šo priecīgo notikumu.

Šās pašas dienas vakarā milicijā iesniegs paziņojums, ka, notēlojot kāzas, mājā pilnībā apzagts dzīvoklis.

"Jaunlaulātie" un viņu draugi tiek meklēti, taču viņus atrast varētu būt grūti, jo pensionāres atcerējās tikai to, ka "visi bija jauni, uzposušies un līksmi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!