Foto: Shutterstock
Ārsts Zviedrijā apsūdzēts sievietes sazāļošanā, izvarošanā un nolaupīšanā. Sieviete sešas dienas pavadījusi iesprostota cementa bunkurā bez logiem, vēsta CNN.

Ārsts policijas pārstāvjiem atzinis, ka skaņu izolējošais bunkurs izveidots, jo viņš "vēlējies draudzeni", CNN informēja Stokholmas galvenais prokurors Peters Kleisons.

38 gadus vecā ārsta izdarītie noziegumi tiek salīdzināti ar austrieša Džozefa Fricla gadījumu, kad viņš izvaroja un nolaupīja savu meitu, turot viņu pagrabā 24 gadus.

Zviedrijas ģenerālprokurors sacīja, ka 11. janvārī vīrietis atzinis sievietes sazāļošanu, nolaupīšanu, bet noliedzis tās izvarošanu.

Ārsta advokāte Marija Šauba CNN pastāstījusi, ka viņam nav bijis nodoms bunkuru izmantot, lai tajā ievietotu cilvēkus uz kādu konkrētu laiku. Tāpat ārstam neesot bijis nodoms seksuāli izmantot cietušo.

Kleisons klāstīja, ka ārsts sievieti sazāļojis viņas dzīvoklī, pasniedzot zemenes šokolādē, kā arī apelsīnu sulu, kas bija pildīta ar "Rohypnol" - narkotiku, ko izmanto izvarošanas gadījumos. Sieviete dzīvoklī izvarota.

Kamēr viņa bijusi bezsamaņā, vainīgais viņu ar mašīnu nogādājis savā bunkurā Zviedrijas dienvidos. Bunkurs bijis aprīkots ar santehniku, tajā bijusi ūdens piegāde.

Ārsts upurei arī noņēmis asins paraugus, lai, izmantojot citu identitāti, pārbaudītu, vai sievietei nav seksuāli transmisīvās slimības. Tas darīts, lai varētu nodarboties ar seksu bez izsargāšanās, CNN informēja Zviedrijas ģenerālprokurors.

Kad ārsts sapratis, ka sievieti meklē policija, viņš, bruņojies ar pistoli, kopā ar savu upuri devies uz tuvāko policijas iecirkni. Tur ārsts mēģināja ieskaidrot, ka viņi ir pāris, taču policija lūgusi privātu sarunu ar sievieti, kuras laikā viņa atklāja ārsta izdarītos noziegumus.

Zināms, ka ārsts strādājis vairākās slimnīcās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!