Foto: Publicitātes foto
Jau ceturtdien pulksten 12 Rīgā, Maskavas ielā 257, tiks atklāts jaunais iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole". Par godu jaunā iepirkšanās un izklaides centra atvēršanai "Akropolē" turpmāko četru dienu garumā norisināsies virkne dažādu pasākumu – apmeklētājus priecēs ne tikai izdevīgi un saistoši iepirkšanās piedāvājumi, bet arī dažādi šovi, koncerti un citi pārsteigumi.

4. aprīlī ar koncertiem uzstāsies grupa "The Sound Poets" un "Triānas Parks", savukārt piektdienas vakarā uz skatuves redzēsim reperus ansi, Edavārdi, kā arī īpašu pārsteiguma priekšnesumu.

Atklāšanas svētki turpināsies arī brīvdienās. Sestdienas, 6.aprīļa, lielākā dienas daļa "Akropolē" būs veltīta bērniem – mazos apmeklētājus priecēs koncertuzvedums "Patiešām Maziņiem", eksperimenti kopā ar zinātkāres centru "ZINOO", kā arī iespaidīgais ledus šovs "Alise Brīnumzemē", kas norisināsies "Akropoles" ledus arēnā. Savukārt vakara noslēgumā ar koncertu priecēs ballīšu karaļi "Bermudu Divstūris". Atklāšanas svētku noslēgumā svētdien "Akropole" apmeklētājus cienās ar svētku gardumiem un kūkām.

Lai atklāšanas svētkus padarītu patīkamus un ērtus ikvienam, autovadītāju ērtībai pie iepirkšanās un izklaides centra būs pieejama plaša stāvvieta 2300 automašīnām. Lai vajadzības gadījumā regulētu autosatiksmes plūsmu, atklāšanas dienās "Akropole" tuvumā dežūrēs Ceļu policija. Līdz ar "Akropoles" atklāšanu no 4. aprīļa darboties sāks arī jaunizveidotās sabiedriskā transporta pietura "Kuzņecovs" Salaspils ielā, kurās pieturēs 18. maršruta autobuss, 15. maršruta trolejbuss, kā arī 204. un 316. maršruta mikroautobusi. Tāpat uz "Akropoli" var nokļūt ar 3.,7., un 9. maršruta tramvajiem, kā arī 15., 49. ,31. un 60. maršruta autobusiem (pietura "Dienvidu tilts") un vilcienu (stacija "Jāņavārti").

Plašāku informāciju par atklāšanas pasākumu programmu var atrast mājas lapā akropoleriga.lv.

Ar īpašajiem piedāvājumiem, ar ko nomnieki priecēs apmeklētājus "Akropoles" atklāšanas svētkos, varat iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!