Foto: Publicitātes attēls
Visās viesnīcas telpās notiks aizraujošas prezentācijas un izpārdošanas pa īpašām cenām. Interesanti būs visiem, jo vakara programma ir sastādīta tā, lai katrs viesis atrastu ko aizraujošu savai gaumei.

Piemēram, skaistumkopšanas jaunumu cienītājiem hallē #1 prezentēs SPA BalticBeach pakalpojumus un piedāvājumus, zobārstniecības klīnika Royal Dent un vairāki profesionālās kosmētikas zīmoli. Jums būs iespēja bezmaksas uztaisīt ādas analīzi un saņemt kosmetologa konsultāciju, bet "Nee" zīmola meistarklasē jūs iepazīsieties ar dekoratīvās kosmētikas pēdējām tendencēm. Visu vakaru darbosies 20% atlaide visai kosmētikai un 50% atlaide ekspress SPA procedūrām ar īpašu pārsteigumu.

SPA cienītājiem SPA BalticBeach pirmajā stāvā 18:00 notiks relaksācijas kompleksu The Garden un The Баня prezentācijas un pēc tam, no 19:00 līdz 23:00, būs unikāla izdevība apmeklēt tos ar 50% atlaidi.

Aktīvā dzīves veida piekritējiem būs interesanti apmeklēt sporta centra Sport BalticBeach prezentāciju (19:00), kā arī fitnesa sistēmas EMS (18:00) un ūdens trenažiera Aqua Bike (18:00) demonstrācijas. Saulainās nakts ietvaros jūs varēsiet iegādāties sporta centra apmeklējuma abonementus ar 15% atlaidi un grupu nodarbību apmeklējumus ar 25% atlaidi.

Gardēžiem tiks prezentēti Baltic Beach Hotel & SPA restorānu tematiskie piedāvājumi. Piemēram, Le Chef Buffet Perle būs Beaujolais Nouveau, Christmas, Christmas Party & New Year, Halloween piedāvājumi un konfekšu izlases degustācijas.

Ja sajutīsities izsalkuši, Le Chef Buffet Perle varēsiet nogaršot vīnu ar sieru par nieka 2 € vai izbaudīt saulainās 4 ēdienu itāļu vakariņas restorānā il Sole (36 €). Tajā pat laikā restorānā Caviar Club vakars būs veltīts Normandijai - tematiskajai ēdienkartei 10% atlaide. Patīkamai noskaņai spēlēs dzīvā mūzika grupas Sympathique un Inetas Rudzītes izpildījumā.

Saulainās nakts ietvaros jums būs iespēja par īpašām cenām rezervēt vakariņas arī citām dienām: Beaujolais Nouveau vakariņu rezervācija - Burgundijas ēdienkarte ar vīnu tikai 47 € (standarta cena - 57 €), bet ja jūs rezervēsiet Jaunā gada vai Ziemassvētku svinīgās vakariņas ar 10% atlaidi, klāt jūs saņemsiet 20% atlaidi izmitināšanai viesnīcā. Būs īpaši piedāvājumi arī preciniekiem: ja pasūtīsiet kāzas, dāvanā varat saņemt kāzu torti vai kāzu otrās dienas svinības jūras krastā bez īres maksas.

Saulainā nakts būs piesātināta ar dzīvās mūzikas skaņām, dažādām izklaidēm, jautrību un ar patīkamiem pārsteigumiem. Par vakara noskaņu parūpēsies saksofonists Raivo Stašans, vakara vadītājs Andrejs Veselovs, DJV Sam un citi.

Par vakara kulmināciju kļūs lielā izloze, kurā varēs piedalīties visi klātesošie. Izmēģiniet savu veiksmi! Saulainā Nakts pārsteigs jūs ar savu dāsnumu!

www.balticbeach.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!