Foto: Publicitātes attēli

Augusta beigās atklāšanu piedzīvoja ceļojumu aģentūra Altebo.lv. Tā apkopo Latvijas lielāko tūraģentūru ceļojumus un piedāvā ceļotājiem doties jebkurā ceļojumā, iemaksājot Ls 1 avansa maksājumu un par atlikušo ceļojuma vērtību norēķināties pakāpeniski - līdz pat 24 mēnešu laikā. Pirmā darbības mēneša rezultāti liecina, ka 70% ceļotgribētāju izvēlas apmaksāt ceļojumu pakāpeniski, nevis uzreiz. Altebo.lv dati iezīmē vēl vairākas interesantas tendences - 70% ceļojumā dodas divatā ar otro pusīti, turklāt lielākā daļa ceļotāju ceļojumu plāno spontāni.

Kā liecina klientu aptaujas dati - atliktā maksājuma pakalpojums sniedz iespēju ieplānot ceļojumu spontāni un ceļot arī gadījumā, ja  uzreiz nav pieejami nepieciešamie līdzekļi. Tādēļ ceļotgribētājiem ir iespēja izmantot kādu no pēdējā brīža piedāvājumiem - tie arī guvuši vislielāko popularitāti portālā.

Rudens sezonā aizvien lielāku popularitāti gūst autobusu braucieni ceļojumiem Eiropā. Tāpat iecienīti ir dažādi eksotiskie galamērķi - Taizeme, Ēģipte, Indija. 70% ceļotāju ceļā dodas kopā ar pusīti, 20% - vienatnē un atlikusī daļa - plašākā lokā ar ģimeni vai draugiem.Visiecienītākie autobusu maršruti pašlaik ir Polija, Ungārija, Čehija, Somija, kā arī SPA kompleksi dažādās valstīs.

www.Altebo.lvir ceļojumu aģentūra, kuras mājas lapā apkopoti lielāko Latvijas tūroperatoru un tūrkompāniju piedāvājumi - vairāk nekā 500 ceļojumi, aviobiļetes un viesnīcas visā pasaulē. Turklāt ikviens ceļotgribētājs par savu ceļojumu var norēķināties uzreiz vai arī pakāpeniski 24 mēnešu periodā, ik mēnesi maksājot izvēlēto summu. www.Altebo.lv ir pirmā ceļojumu aģentūra Latvijā, kura piedāvā iespēju apmaksāt ceļojumu arī pēc brauciena beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!