Aviokompānija airBaltic aicina pievienoties Baltijas ceļa trīsdesmitajai gadadienai veltītam pasākumam, kurā tā pasniegs unikālu dāvanu Latvijai, Lietuvai un Igaunijai. Tiešraides sākums 14.50.

Jau 24 gadus airBaltic spēlē nozīmīgu lomu, savienojot Baltijas valstis ar pārējo pasauli. airBaltic ir apņēmusies turpināt tās ilgtspējīgās izaugsmes kursu Baltijas valstīs, palīdzot tālākai Latvijas, Igaunijas un Lietuvas attīstībai.

airBaltic lepojas apvienot Baltijas valstis, tāpēc uzņēmums ir sagatavojis īpašu dāvanu, ar ko pārsteigt Baltijas valstu iedzīvotājus. Tas ir kas īpašs, simbolisks un unikāls par godu Baltijas ceļam – šodien visas trīs airBaltic īpašā krāsojuma lidmašīnas pirmo reizi atrodas viena blakus otrai kā simbols savienojamībai, ko airBaltic nodrošina Baltijas valstīs.

Papildus Baltijas karogu demonstrēšanai visā pasaulē, airBaltic arī vēlas atgādināt par spēcīgo Baltijas valstu identitāti. Vislabāk to ir iespējams paveikt caur muzikālām tradīcijām, kas Baltijā ir augstu vērtētas – arī pirms 30 gadiem visas trīs valstis apvienoja viena dziesma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!