Foto: Publicitātes foto
Latvijas vadošā tenisiste Aļona Ostapenko, kura Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā šobrīd atrodas 25. vietā, investējusi savus līdzekļus dzīvokļu iegādē nekustamā īpašuma projektā "Ezerjugla".

Aļona Ostapenko, tenisiste

""Ezerjuglas" projektā mani piesaistīja trīs lietas – dzīvojamā kompleksa atrašanās vieta Juglas ezera krastā, teritorijas plānojums un ilgtermiņa redzējums. Tuvākajā laikā apmeklēšu jauno īpašumu un sākšu domāt par tā iekārtojumu."

Edgars Buļs, menedžeris

"Projekta attīstītāju Eduardu Krūmiņu pazīstu no studiju laikiem Rīgas Ekonomikas augstskolā. Uzticos viņam, tāpēc droši ieteicu Aļonai investēt "Ezerjuglas" projektā. Iepazīstoties ar "Ezerjuglas" komandas redzējumu, ir liela pārliecība par projekta izdošanos."

Eduards Krūmiņš, projekta attīstītājs

"Prieks, ka "Ezerjugla" piesaistījusi pasaules mēroga zvaigznes uzmanību. Ceram uz lielisku ilgtermiņa sadarbību, kas būs izdevīga abām pusēm."

Par projektu

"Ezerjugla" ir astoņas četrstāvu ēkas Juglas ezera krastā, Murjāņu ielā 70. Dzīvojamajā kompleksā pieejami divistabu un trīsistabu dzīvokļi, kā arī stāvvietas 535 automašīnām. "Ezerjugla" ērti sasniedzama no pilsētas centra, Vidzemes šosejas un Rīgas apvedceļa. Tuvumā atrodas vairākas sabiedriskā transporta pieturvietas, veloceļi. "Ezerjugla" robežojas ar plašu Juglas ezera piekrasti, kur 2500 kvadrātmetru platībā plānots ierīkot labiekārtotu pludmali ar pārģērbšanās kabīnēm.

Dzīvojamā kompleksa projektu izstrādājis arhitektūras un projektēšanas uzņēmums SIA "Zenico Projekts". Uzņēmuma vizītkartes Rīgā ir "Saules akmens" – "Swedbank" galvenā ēka Ķīpsalā, uzņēmuma "Mikrotīkls" birojs VEF teritorijā un biroju ēka Pērnavas ielā 83. Plašāka informācija šeit.

Aļona Ostapenko

Aļona Ostapenko ir pirmā Latvijas tenisiste, kura izcīnījusi "Grand Slam" titulu vienspēlēs. Aļona 2017. gada 10. jūnijā triumfēja "French Open" turnīrā Parīzē, kļūstot par pirmo neizsēto uzvarētāju kopš 1933. gada. Nākamajā gadā Aļona sasniedza Vimbldonas pusfinālu un 5. vietu WTA rangā.

Aļona ir divkārtēja Olimpisko spēļu dalībniece (2016. un 2021. gadā) un Latvijas karognesēja Tokijas spēlēs. Pārstāv valsti Billijas Džīnas Kingas vārdā nosauktajā Federācijas kausā (bilance vienspēlēs: 18 – 12; bilance dubultspēlēs: 14 – 15). 2017. gadā tika atzīta par Latvijas Gada sportisti.

WTA līmenī izcīnīti četri vienspēļu un četri dubultspēļu tituli. Vienspēlēs: "French Open" (Parīze, 2017. gads), "Korea Open" (Seula, 2017. gads), "Luxembourg Open" (2019. gads), "Eastbourne International" (2021. gads). Līdz 2015. gadam ieguvusi arī četrus ITF līmeņa titulus vienspēlēs, kā arī 2014. gadā Aļona kļuva par Vimbldonas čempioni juniorēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!