Atveriet jebkuru "Financial Times" izdevumu ar darba vakanču piedāvājumiem un jūs pārliecināsieties par MBA programmas popularitāti darba devēju vidū. Konservatīvā Eiropa dod priekšroku savu augstskolu beidzējiem, taču kļūt par Solfordas universitātes (Lielbritānijā) studentu var arī neizbraucot no Latvijas. Šo iespēju dod kopējā Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas (RSEBAA) un britu universitātes programma, kas ir vienīgā tāda veida programma Latvijā un, kuru beidzot, var saņemt britu diplomu. Pašreiz sadarbība paredz arī RSEBAA diploma iegūšanu.
Programmas vadītāja Ella Kalniņa (RSEBAA) atzīmē, ka Solfordas MBA programma ir orientēta uz jau esošajiem vadītājiem, kuru darba pieredze ir ne mazāka kā divi gadi, kā arī labas angļu valodas zināšanas. Aktīvu interesi par šo programmu izrāda Latvijā strādājošie ārvalstu menedžeri: mūsu Solfordas MBA maksā aptuveni divreiz mazāk nekā Anglijā. 50 % pasniedzēju ir angļi. Studenti vienu moduli noteikti apgūst Solfordā (tas ir iekļaut studiju maksā).

RSEBAA ir vienīgā augstskola Latvijā, kas ir ieguvusi britu atzinību programmu (bakalaura, maģistra un MBA) kvalitātes jomā. Pēc pagājušajā gadā Anglijā veiktā neatkarīgā kvalitātes audita rezultātiem, RSEBAA tika atzīta par vienu no labākajiem Solfordas universitātes menedžmenta skolas partneriem. Rīdzinieki ir sekmīgi apguvuši akadēmiskā un mācību-metodiskā darba, eksāmenu rīkošanas un zināšanas pārbaudes sistēmu. MBA programmu no britu puses vada Edvards Dorans - pēc studentu atzinuma, viens no pašiem labākajiem Solfordas pasniedzējiem un nopietns biznesa konsultants kvalitātes vadības jomā. Tas ir cilvēks, par kuru viens no studentiem ir teicis: "Edvards Dorans izmainīja manu pasaules uztveri."

26. maijā plkst. 18.00 RSEBAA (Meža ielā 1.,k.2) notiks Solfordas MBA programmas prezentācija. Uz visiem interesentu jautājumiem atbildēs studentu mīlulis, Solfordas universitātes MBA direktors Edvards Dorans un programmas vadītāja Ella Kalniņa.
Izziņas pa tālr. 7500265, 7600689, www.rsebaa.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!