Foto: Publicitātes attēli
Vasarai tuvojoties mēs sākam aizdomāties par to, kur un kā pavadīt atvaļinājumu pašiem un kā nodarbināt bērnus, lai viņi lietderīgi pavadītu vasaras brīvlaiku, kā padarīt ģimenes kopīgo vasaras atpūtu neaizmirstamu.

Iesakām  izvēlēties speciāli izstrādāto ģimenes programmu un kopā ar bērnu doties uz Maltu . Mācieties angļu valodu kopā, atpūtieties pie siltās Vidusjūras, ceļojiet pa Maltas arhipelāga salām un gūstiet jaunus iespaidus!

Tūkstošiem mammu un tētu, vecmāmiņu  un vectēvu, aukļu un krustmāmiņu jau ir pārliecinājušies, ka ģimenes braucieni uz Maltu ir viens no labākajiem veidiem, kā apvienot patīkamo ar lietderīgo. Sadarbībā ar mūsu partneriem Maltā mēs piedāvājam aizraujošas programmas pieaugušajiem un bērniem vecumā no 4 līdz 17 gadiem ar dzīvošanu viesģimenēs, apartamentos vai 3, 4 un 5 zvaigžņu viesnīcās. Apvienojiet patīkamo ar lietderīgo!

Ģimenes programmas starptautiskajā skolā "GV MALTA"

Aizraujošo ģimenes programmu skola ir izstrādājusi 2008.gadā, un ar katru tā gadu kļūst aizvien populārāka. Programma ir ideāli piemērota vecākiem ar bērniem un draugiem, kuri vēlas ceļot kopā un apvienot angļu valodas mācības ar lielisku atpūtu Vidusjūras kūrortu neatkārtojamajā gaisotnē!

Vecākiem tiek piedāvāts kurss pieaugušajiem, bet bērni mācās grupās atbilstoši savam  vecumam un valodas līmenim. Mācību programma ir papildināta ar aizraujošu pasākumu programmu un ekskursijām, kuru laikā ģimenes var iepazīties  ar dažādu tautību bērniem un pieaugušajiem, un  pielietot  praksē savas valodu prasmes. Pasākumu programmā no pirmdienas līdz ceturtdienai ietilpst 4 aktivitātes un nepilnas dienas ekskursijas, piemēram, tematiskais pasākums par nacionālo virtuvi, brauciens uz putnu parku, brauciens uz vēsturisko pilsētu Mdina, tūrisma pārgājieni, pludmales grila ballīte, brauciens uz akvaparku, brauciens uz  Maltas galvaspilsētu Valletu. Brīvo laiku piektdienās ģimene var pavadīt pēc saviem ieskatiem.    

Programma jaunākajiem bērniem "Kids Club Mini Group" (4-7 gadi)

Šī programma ir izstrādāta tieši jaunākajiem bērniem, ņemot vērā viņu minimālās valodas zināšanas. Mācības palīdz attīstīt bērna sākotnējās komunikācijas prasmes angļu valodā, izmantojot dažādas maziem bērniem saprotamas un viegli uztveramas  tēmas: mājdzīvnieki, apģērbs, profesijas, apkārtējā pasaule, sadzīves priekšmeti, krāsas, cipari un alfabēts. Mācību process notiek neuzbāzīgā rotaļu formā, izmantojot bērnu dziesmas, stāstus, dzejoļus, izkrāsošanu, zīmēšanu, darbošanos ar  dažādiem materiāliem strādājot rokdarbus, kā arī citas radošas nodarbes, kas  bērniem ļoti patīk. Ņemot vērā to, ka daudzi  4-7 gadus veci bērni vēl neprot lasīt un rakstīt, uzmanība ir vērsta uz sarunvalodas un klausīšanās prasmju attīstību, izmantojot  vizuālos un audio mācību materiālus.

Programma bērniem  "Pre - Teen" (8-11 gadi)

Programma notiek bērnu klubā, kur bērni spēļu formā mācās angļu valodu, izmantojot stāstus, dziesmas, zīmēšanu, veidojot plakātus un dažādus rokdarbus. Šīs metodes tiek izmantotas, lai paplašinātu vārdu krājumu un izpratni par valodas struktūru, uzlabotu  izrunu un apgūtu vienkāršus gramatikas pamatus. Tiek  attīstītas visas četras valodas prasmes: runāšana, klausīšanās, lasīšana un rakstīšana.

Programma pusaudžiem  "Teen" (12-17 gadi)

Šis kurss ir balstīts uz komunikatīvo pieeju, un palīdz atbilstošās vecuma grupas skolēniem uzlabot  valodas prasmes, kā arī labi pavadīt laiku kopā ar draugiem no visas pasaules.  Mācību procesā tiek izmantotas tādas mācību metodes kā intervijas, prezentāciju un projektu izstrāde,  ikdienas sadzīves situāciju modelēšana, diskusijas par dažādām tēmām (slavenības, sports) un citas. Tas palīdz studentiem praktizēties angļu valodā, izmantojot pareizas gramatiskās struktūras, uzlabot izrunu un klausīšanās prasmi, kā arī būtiski papildināt vārdu krājumu. Mācības notiek nelielās grupās, un tās tiek papildinātas ar aizraujošu pasākumu programmu, ieskaitot 5 nepilnas dienas pasākumus, 2 vakara pasākumus un vienu pilnas dienas  ekskursiju  sestdien. Pasākumos ietilpst pludmales ballītes, sporta sacensības, putu diskotēkas, braucieni uz ūdens atrakciju parku, ekskursijas uz vēsturiskām vietām un citām Maltas pilsētām.

Programma pieaugušajiem "General english"

Šis kurss ir paredzēts to valodas prasmju uzlabošanai, ko izmanto ikdienas dzīvē dažādās situācijās. Gramatika, valodas struktūra, runāšana, klausīšanās, lasīšana un rakstīšana ir galvenie šīs pieprasītās programmas elementi. Mācību procesā tiek izmantoti dažādi audio-vizuālie materiāli un mūsdienīgas mācību metodes. Nodarbību grafiks sakrīt ar bērnu nodarbību grafiku: 9.00 - 10.30, 11.30-13.00 no pirmdienas līdz piektdienai.

Programmas izmaksas 2 nedēļām (30.06-14.07 vai 14.07-28.07) ar dzīvošanu maltiešu ģimenē; 1 pieaugušais + 1 bērns - € 3290. Ar dzīvošanu skolas apartamentos bez ēdināšanas - € 2810.

Ģimenes programma skolā "ESE MALTA" ar dzīvošanu  4-zvaigžņu viesnīcā  "THE GEORGE HOTEL MALTA"

Viesnīca "George Hotel Malta" atrodas slavenā Sent Julian rajona centrā, netālu no jūras un Sent Georga līča smilšainajām pludmalēm. Attālums līdz Maltas galvaspilsētai Valletai ir 6 km, bet  līdz starptautiskajai lidostai - 8 km. Uz viesnīcas jumta atrodas peldbaseins, no kura paveras lielisks skats uz Vidusjūru. Viesnīca piedāvā arī apsildāmu āra baseinu, džakuzi, saunu, turku pirti un spa kompleksu. Viesnīcā ir 112 dažādas kategorijas numuri: Courtyard numuri (30 kv.m.), Deluxe numuri (41 kv.m), Junior suites (41 kv.m), Penthouse numuri (45 kv.m.) un Studios. Programmas cenā  ir iekļauta dzīvošana Courtyard Numuros (dzīvošana luksusa numuros iespējama atkarībā no pieejamības).

Izmaksas 1 bērnam (8-18 gadi) 2 nedēļām - 850 €. Cenā ietilpst: dzīvošana, brokastis, angļu valodas kursi (20 nodarbības nedēļā), mācību materiāli, ekskursijas, sporta un izklaides aktivitātes, ikdienas transports uz / no skolas, pludmales klubs, transfērs no / uz Maltas lidostu.

Izmaksas vienam pieaugušajam (18 +) 2 nedēļām - € 1100.Cenā ietilpst: dzīvošana, brokastis, angļu valodas kursi (20 nodarbības nedēļā), mācību materiāli, ekskursijas, daudzveidīgas aktivitātes, pludmales klubs, transfērs no / uz Maltas lidostu.

Papildus jāapmaksā skolas reģistrācijas maksa (45 eiro), aģentūras reģistrācijas maksa (65 eiro) un lidojums  (no 350 eiro uz abām pusēm, ieskaitot bagāžu).       

Papildus ģimenes programmām aģentūra MERIDIAN GROUP organizē grupu braucienus uz Maltu skolēniem no 12-17 gadiem: 2 nedēļas no 14.07. līdz 28.07. skolā GV Malta - 1690 eiro, 2 nedēļas  no 28.07. līdz 12.08. ar dzīvošanu 4-zvaigžņu viesnīcā Coastline Hotel - 1950 eiro. Divu nedēļu programma jauniešiem no 17-21 gadam - 1590 eiro ar dzīvošanu viesģimenē vai 1660 eiro ar dzīvošanu rezidencē. Visās cenās ir iekļautas aviobiļetes, mācības, dzīvošana, ēdināšana un pasākumu progamma.  

Papildus informācija un pasūtījumi:
MERIDIAN GROUP
Ģertrūdes 33/35, Rīga, t. 67311610, 67314614
Kuldīgas 17, Ventspils, t. 636 07870, 636 07869
info@meridian.lv
www.meridian.lv


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!