Foto: Publicitātes foto
Piektais ģimenes restorāns Hercogs tīklā nupat atklāts SMS Tenisa centrā pa ceļam uz Jūrmalu, K.Ulmaņa gatvē 150. Tā kā blakus restorānam atrodas sporta klubs un tenisa korti, ēdienkartē ir padomāts par sportiski aktīvu ēdāju vajadzībām. Bet arī citiem viesiem ir iespēja baudīt jau labi iepazītos Hercoga ēdienus - "bestsellerus", skaistā vasaras terasē vērojot tenisa spēli.

Atklāšanas pasākumā piedalījās mazie sportisti, viņu treneri un līdzjutēji no Tennis Pro Academy, kas pirms tam aizvadīja tenisa turnīru. Mazie tenisisti pēc turnīra tika cienāti ar svaigi grillētiem liellopgaļas burgeriem, kurus terasē pagatavoja pats "Hercoga" saimnieks Andris Rumitis
"Turnīru organizējam par godu restorāna "Hercogs" atklāšanai tepat blakus. Kopumā mums akadēmijā ir ap 70 audzēkņiem – to starpā gan mazi bērni, kuri tikai uzsāk gaitas tenisā, gan arī Eiropas līmeņa profesionāļi. Šodien galvenais uzdevums gan ir gūt prieku, nevis uzvarēt un pateikt paldies restorāna prasmīgajiem pavāriem," skaidro akadēmijas treneris Jānis Mellups.


Jaunā restorāna piedāvājumā, papildus jau iecienītajiem Hercoga ēdieniem, ir īpaša fitnesa ēdienkarte veselīga un sportiska uztura cienītājiem ar samazinātu sāls, cukura un taukvielu daudzumu (www.hercogi.lv/fitness_menu) . Kā jau ģimenes restorānā - sava ēdienkarte ir arī mazajiem apmeklētajiem. Vasaras sezonā darbojas āra terase ar skatu uz tenisa kortiem. Restorāns ir atvērts katru darba dienu jau no paša rīta, sagaidot viesus ar kafiju un brokastīm. Pusdienās un vakariņās viesi var pasūtīt pēc standarta vai fitnesa ēdienkartes, kā arī līdzņemšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!