Foto: Publicitātes attēli
Ergonomiskas, ekoloģiskas un modernas ģimenes mājas priežu meža ielokā tikai 20 minūšu braucienā virzienā no Rīgas uz Liepāju - ciematā Lapsas. Energoefektivitāte, ekoloģija un ergonomika - šie ir NordicHomes piedāvāto mājokļu galvenie raksturlielumi. Jaunākās tehnoloģijas un kvalitāte sabalansēta ar klientam draudzīgu cenu - tikai no 100 000 EUR.

Iebrauciet pie mums Lapsās 20. vai 21. augustā laikā no pulksten 11.00 līdz 18.00 un noskatiet savu māju. Tikai augustā mājām īpašas cenas!

Vieta.

Ciemats LAPSAS atrodas pavisam netālu no Rīgas - Babītes novadā, tikai 10 minūšu brauciena attālumā no Rīgas apvedceļa, Liepājas šosejas kreisajā pusē skaistā priežu meža ielokā. Tuvējā apkārtnē jau ir apdzīvotas 50 privātmājas. No ciemata regulāri tiek nodrošināts pašvaldības transports uz  tuvējām  novada skolām.

Mājas.

Ciematā LAPSAS piedāvājam unikālas tehnoloģijas dažāda lieluma un dizaina mājas un dažādu platību zemes gabalus ar plašām iespējām mājokļa platības, plānojuma un apdares materiālu izvēlē, vienlaikus saglabājot vienotu ciemata arhitektonisko veidolu. Zemes gabalu piedāvājumā ietilpst zemes platība katrai mājai no 1200 līdz pat 2005 kvadrātmetriem ar iespēju apvienot vairākus zemes gabalus.

Profesionāla un pieredzējusi nekustamā īpašuma konsultantu komanda sniegs izsmeļošu informāciju par piedāvājumā esošajiem projektiem.

Piezvani 22 00 88 70 vai ieej www.nordichomes.lv un uzzini vairāk.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!