Foto: DELFI
Šajā otrdienā, 14. maijā, viesnīcas "Maritim Park Hotel Riga" konferenču zālē notiks profesionālais seminārs par jaunākajām inovatīvajām jumtu, sienu un pagrabu izolācijas iespējām, kā arī apakšzemes konstrukciju hidroizolāciju. Arhitektūras biroju, celtniecības kompāniju un būvmateriālu veikalu pārstāvjiem – piedalīšanās forumā bez maksas.

Semināra programma sastāv no divām daļām. Dienas pirmajā pusē tiks stāstīts par DELTA ruļļveida izolācijas materiāliem, kuri tiek izmantoti gan privāto māju, gan inženiertehnisko būvju celtniecībā.

Latvijā jumta ierīkošanas un remonta nosacītais periods ir diezgan īss klimatisko apstākļu dēļ. Tādēļ jau pavasarī tiek sākta aktīvo darbu sezona, grafiks tiek izveidots vairākus mēnešus uz priekšu. Taču ne visi materiāli, kuri tiek pārstāvēti tirgū, ir piemēroti Latvijas dabas apstākļiem. Tie nepilda paredzētos uzdevumus – izveidot drošu, pēdējām tendencēm atbilstošu, enerģiju taupošu ēku. Ir lieki atgādināt, ka nepareizi izvēlēts izolācijas materiāls draud ne tikai ar dārgā siltuma zudumu aukstajā ziemā, bet arī ar pelējuma parādīšanos uz sienām, tekošu jumtu un citām dārgi izmaksājošām nepatikšanām.

Celtniecības plēvju DELTA vācu kvalitāte ir zināma jau vairāk nekā 50 gadus. Visu šo laiku uzņēmuma galvenā devīze ir frāze: "DELTA aizsargā īpašumu. Taupa enerģiju. Rada komfortu." Latvijas un Lietuvas tirgū ekskluzīvās tiesības pārstāvēt DELTA materiālus pieder Rīgas uzņēmumam CPC , kura nosaukums atšifrējas kā Celtniecības plēvju centrs. Atšķirībā no veikaliem, CPC pārdod tehnoloģijas, nevis materiālus. Citiem vārdiem sakot, jums piedāvās vairākus variantus konkrētā celtniecības uzdevuma risināšanai, pastāstīs par dažādu materiālu īpašībām, priekšrocībām un trūkumiem.

Mēs organizējam šo semināru, lai projektētāji, celtnieki un tirgotāji būtu informēti par pēdējām tendencēm, tehnoloģiskām īpatnībām un jaunumiem. Par jumta zemseguma plēvēm un drenāžas sistēmām pastāstīs Aleksejs Isajevs – uzņēmuma Dörken, kurš ražo DELTA materiālus, Krievijas filiāles pārdošanas menedžeris. Savukārt palīdzēs viņam šajā procesā Vācijas uzņēmuma Dörken eksporta menedžeris Ireks Kepa.

Otrā semināra daļa, kura sāksies uzreiz pēc pusdienas pārtraukuma, būs veltīta pazemes konstrukciju hidroizolācijai, sistēmas risinājumiem gadījumos, kad spiediens sasniedz līdz 50 m ūdens stabu, plaisu sanācijas problēmām un betona konstrukcijām. Par drošas un uzticamas hidroizolācija projektēšanas pamatprincipiem pastāstīs projektēšanas biroja CEMENTON diplomētais inženieris Egīls Emersons.

Semināra dalībniekiem ir sagatavoti ne tikai informatīvie bukleti, bet arī profesionālo materiālu paraugi, kuri viennozīmīgi noderēs projektētāju un pārdevēju-konsultantu darbā.

Semināra sākums plkst. 9:00, norises vieta – viesnīcas Maritim Park Hotel Riga konferenču zāle, Slokas ielā 1, Rīgā.

Ir ieplānotas arī kafijas pauzes un pusdienas pārtraukums – lielisks laiks neformālai saskarsmei. Piedalīšanās seminārā ir bez maksas, taču vietu skaits ir ierobežots.

Lai pieteiktos dalībai seminārā, nepieciešams nosūtīt pieteikumu uz e-pastu info@pleves.lv. Pieteikumi tiek pieņemti līdz 13. maijam, plkst. 16:00. Pieteikuma formu iespējams lejuplādēt šeit

Papildus informācija – tālruņi 67381901, 28323728 vai mājaslapās www.pleves.lv, www.cementon.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!