Foto: Publicitātes attēli

Oficiālais B.H.M.S. Biznesa un viesmīlības vadības skolas pārstāvis Latvijā, mācību centrs Linkturs, ielūdz visus interesentus uz tikšanos ar B.H.M.S. skolas pārstāvi Martina Vilera kungu, kas notiks 2013.gada 11. februārī plkst. 19:00 mācību centra Linkturs telpās Rīgā, Tērbatas ielā 5-3.

Kāpēc ir vērts izvēlēties karjeru viesnīcu un restorāna biznesa jomā?

Viesmīlības un pakalpojumu servisa industrija ir viena no biznesa nozarēm, kas pasaulē attīstās visstraujāk un šobrīd piedāvā neierobežotas karjeras iespējas. Šveices izglītība viesnīcu biznesa un kulinārijas menedžmenta jomā ir kvalitātes etalons, līdzīgi kā slavenie Šveices pulksteņi. Tieši Šveicē 1893. gadā tika dibināta pirmā viesnīcu vadības skola pasaulē. Šveices skolas diploms viesnīcu biznesa jomā ir caurlaide uz vadošajiem amatiem starptautiskajā viesnīcu biznesā. Izglītība, kuru sneidz Šveices viesnīcu vadības skolas, ļaus strādāt ne tikai viesnīcās, bet arī tūrisma aģentūrās, restorānos, kazino, aviokompānijās, kūrortos, uz kruīza kuģiem, kā arī vadīt personīgo biznesu. Šveices diploms ir prestižs un universāls!

Kāpēc izvēlēties B.H.M.S. Biznesa un viesmīlības vadības skolu?

Plašais studiju programmu klāsts

B.H.M.S. Biznesa un viesmīlības vadības skola saviem studentiem piedāvā dažāda līmeņa studiju programmas:

  • Profesionālās augstākās izglītības studiju programmas (1-3-gadīgas studiju programmas ar praksi): Hospitality Management un Culinary Management.
  • Bakalaura studiju programmas (3-gadīgas studiju programmas ar praksi): BA Hospitality Management un BA Global Management.
  • Maģistratūras studiju programmas (2-gadīgas studiju programmas ar praksi): MBA Hospitality Management un MBA Global Management.

Studiju programmu akreditācija

B.H.M.S. Biznesa un viesmīlības vadības skolas bakalaura studiju programmas ir akreditētas Lielbritānijas universitātē Robert Gordon University, kas, saskaņā ar The Guardian universitāšu rangu, atrodas 3. vietā labāko Lielbritānijas universitāšu vidū tūrisma studiju novirzienos. Tas nozīmē, ka beidzot studijas B.H.M.S., students iegūst arī Robert Gordon University bakalaura diplomu. B.H.M.S. Biznesa un viesmīlības vadības skolas piedāvātās studiju programmas kulinārijas menedžmenta jomā ir akreditētas Amerikas Kulināru Federācijā.

Studiju programmu izmaksas

  • Bakalaura studiju programmas: 1 un 2 studiju gads - 25'900 CHF, 3 studiju gads - 26'900 CHF.
  • Kulinārijas menedžmenta programmas: 1 un 2 studiju gads - 21'600 CHF, 3 studiju gads - 22'600 CHF.
  • Maģistratūras studiju programmas: 1 studiju gads - 25'900 CHF, 2 studiju gads - 17'000 CHF.

Studiju maksā iekļauta reģistrācijas maksa, mācību maksa, dzīvošana studentu rezidencē, 3-reizēja ēdināšana, apdrošināšana un dzivošanas atļaujas noformēšana, pieeja internetam, ekskursijas.

Studentiem no Eiropas savienības B.H.M.S. Biznesa un viesmīlības vadības skola piedāvā atlaidi 3'000 CHF studiju maksai.

Ērta studentu rezidence

B.H.M.S. studenti mācās un dzīvo skolas rezidencē. Studenti ir nodrošināti ar visu nepieciešamo, ieskaitot 3-reizēju ēdināšanu, lai maksimāli nodotos mācību procesam. Studentus izmitina divvietīgās istabās ar ierīkotu virtuvi, televizoru un vannas istabu. Vienvietīgas istabas pieejamas par papildus maksu.

Ideāla atrašanās vieta

B.H.M.S. skola un studentu rezidence atrodas pašā Lucernas pilsētas centrā. Lucerna jau izsenis ir slavena kā visapmeklētākā Šveices pilsēta. Mācoties un dzīvojot Lucernā, B.H.M.S. studenti varēs izbaudīt visas pilsētas dzīves priekšrocības.

Ko sasniedz B.H.M.S. skolas absolventi?

B.H.M.S. Biznesa un viesmīlības vadības skolas studenti katru gadi iziet obligātas 4-6 mēnešu prakses, kas nodrošina studentus ar teorētisko zināšanu pielietošanu praksē. Skolas karjeras konsultanti palīdz studentiem ar prakses vietas piemeklēšanu gan Šveicē, gan arī citās pasaules valstīs. B.H.M.S. skola garantē studiju praksi visu mācību gadu laikā.

B.H.M.S. Biznesa un viesmīlības vadības skolas absolventi strādā visatpazīstamākajās pasaules viesnīcās. Te ir tikai dažas no tām: Egerton Grey County House (Lielbritānija), Mandarin Oriental (Ķīna), Soho Grand Hotel (ASV), Tribeca Grand Hotel (ASV), Bacara Resort & Spa (ASV), Ventana Inn & Spa (ASV), Conrad Miami (ASV), Marriot Harbour Beach (ASV), Resort Quest (ASV), Loews Miami Beach Hotel (ASV).

Ko stāsta B.H.M.S. skolas studenti no Latvijas?

"Mani sauc Elizabete Šteina un esmu beigusi B.H.M.S. skolas pirmo gadu kulinārijā (Diploma in Culinary Management). Tagad strādāju Kramer Gastronomie kompānijas franču restorānā Brasserie Louis kā Chef de Commis. Sākot mācīties B.H.M.S. man atvērās jaunas durvis un logi! Tiešām ar kaislību nodevos visos mācību priekšmetos, piemēram, Culinary Classes (pamatu apgūšana, servisu treniņi, teorijas apguve), Wine & Spirit Classes, Marketing, Food & Beverage Management un citos. Brīvajos brīžos pat atlika laika nedaudz paceļot apkārt, jo atrodos taču Eiropas sirdī. B.H.M.S. deva man pietiekamus pamatus un arī pati esmu ielikusi savu artavu, lai pēc prakses (6 mēnešu prakse, kas ir daļa no skolas studijām) restorānā Brasserie Louis, man atļautu turpināt ar viņiem sadarbību, par ko esmu bezgala laimīga, jo tur strādājot varu sevi tikai turpināt pilnveidot. Patlaban nākotnes plānos man ietilpst uzsākt arī B.H.M.S. otro mācību gadu kulinārijā jeb Advanced Diploma in Culinary Management, kas varētu gan stabilizēt manas zināšanas un sniegt iespēju izzināt citu valstu virtuves, gan pilnveidot valodas prasmes ne tikai vācu un angļu valodā, bet arī apgūt franču valodu."

Apmeklējiet B.H.M.S. Biznesa un viesmīlības vadības skolas  prezentāciju 11.februārī plkst. 19:00 mācību centra Linkturs telpās Tērbatas ielā 5-3 (Rīgā) un speriet pirmo soli vispārdrošāko karjeras plānu īstenošanā!

Lai reģistrētos semināram, lūdzam zvanīt 67223267 vai 67358796 vai rakstīt uz linkturs@linkturs.lv. Reģistrācija ir obligāta.

Sīkāku informāciju par B.H.M.S. Biznesa un viesmīlības vadības skolu un tās mācību programmām meklējiet B.H.M.S. skolas mājas lapā www.bhms.ch.

Sekot līdzi mācību centra Linkturs jaunumiem var mūsu mājas lapā www.linkturs.lv, Facebook lapā www.facebook.com/linkturs.latvia un Draugiem.lv lapā www.draugiem.lv/linkturs/.

Mācību centrs LINKTURS - tavs personīgais gids studijām ārzemēs!
www.linkturs.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!