Rietumu valstīs vārdi health food shop cilvēkiem pazīstami jau vairākus gadu desmitus un nozīmē īpašu veikalu, kurā vienuviet atrodams viss, kas saistīts ar videi draudzīgu, ekoloģiski tīru un veselīgu dzīvi. Gan bioloģiskajās saimniecībās audzēta pārtika, gan pilnībā dabīga kosmētika un tīrīšanas līdzekļi, vitamīni, zāļu tējas, noderīgas grāmatas.
Bet Latvijā? Kur Jūs iepērkaties, ja esat pārliecināts veģetārietis, ja Jums ir jutīga āda vai audzināt alerģisku bērnu, ja sirdsapziņa mudina Jūs dzīvot zaļu, videi draudzīgu dzīvesveidu? Vienā pilsētas malā atrodat daudzmaz jēdzīgu veļas pulveri, bet otrā - to vienīgo ķermeņa losjonu, ko Jūs varat lietot? Palūdzat draudzenei, lai atved Jums no Londonas dabīgo lūpu krāsu? Stundām lielveikalā lasāt uz etiķetēm norādītos sastāvus, lai atrastu kaut ko bez dzīvnieku taukiem, sintētiskiem uzlabotājiem un garšas pastiprinātājiem?

Dabīgo lietu cienītāji, gardēži, veģetārieši, Austrumu piekritēji un ekoloģijas entuziasti - tagad Jums ir pašiem savs health food shop tepat Latvijā! Laipni lūgti Biotēkā, Rīgā, Cēsu ielā 12!

Mājīgajā veikaliņā īsta koka plauktos rindojas tikai pazīstamu un uzticamu firmu izstrādājumi – kā Urtkeram ķermeņa kopšanas līdzekļi, Logona Naturkosmetik dekoratīvā kosmētika, Rapunzel pārtika, Sodasan mazgāšanas līdzekļi. Visi - dabīgi pēc būtības, ne tikai nosaukuma: pilnībā no ekoloģiski audzētiem augiem; pasterizēti, nevis piebāzti ar konservantiem; ar ēterisko eļļu vai garšaugu piešķirto smaržu, nevis sintētiskiem to atdarinājumiem. Starp desmitiem zobu pastu, 30 veidu šampūniem, 60 dažādām tējām, padsmitiem sulu, mērču un putraimu noteikti atradīsiet to, kas Jums patiks vislabāk.

Biotēkā pieejamas arī virkne īpašu, citur reti atrodamu lietiņu – kā kerobs, agar-agars, kļavu sīrups, godīgās tirdzniecības (Fair Trade) kafija un nerafinētais niedru cukurs. Tos, kas izvēlas dabīgas veselības stiprināšanas metodes, iepriecinās noni sula, ājurvēdiskie līdzekļi un Dr. Tereško tējas.

Lielākā daļa preču iegādātas tieši no ražotājiem, tāpēc Biotēkā tām ir labākā cena pilsētā. Turklāt, ja Biotēkā būsiet regulārs viesis, saņemsiet pastāvīgā klienta karti. Tā Jums dos 5 % atlaidi visiem turpmākajiem pirkumiem.

Biotēka atrodas tuvu pa Brīvības ielu kursējošā sabiedriskā transporta pieturai („Tallinas iela”). Spēkratu īpašnieki visā Cēsu ielas garumā vai turpat blakus - Mēness ielā var atstāt savu auto bez maksas.

Pirmais health food shop Latvijā gaida Jūs Rīgā, Cēsu ielā 12! Tālr. 7372206 www.bioteka.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!