11.martā plkst. 18 Skolas ielā 11 notiks RTU Rīgas Biznesa Skolas (RBS) rīkota diskusija par krīzes ietekmi uz darba tirgu Latvijā, kā arī MBA jeb biznesa vadības maģistra programmas prezentācija, kurā potenciālie studenti varēs uzzināt par programmas saturu, iestāšanās nosacījumiem un MBA beidzēju iespējām darba tirgū.

Diskusijā piedalīsies Daiga Ērgle, airBaltic personālvadības viceprezidente un RBS personālvadības pasniedzēja, kas runās par to, kādas prasības šobrīd tiek izvirzītas vidējā un augstākā līmeņa darbiniekiem, Viesturs Lieģis, personāla atlases uzņēmuma Amrop Hever Baltics partneris Rīgas birojā, kas stāstīs par augstākā līmeņa vadītāju atlasi, un personāla atlases uzņēmuma ARIKO ReServ vecākā konsultante Anita Āboltiņa, kas stāstīs par metodēm vadītāju atlasē un novērtēšanā - intervijām, personības un spēju testiem.

MBA ir starptautiski atzīts grāds, kas ļauj apgūt nepieciešamās zināšanas un prasmes tālākai vadītāja karjerai kā biznesā, tā arī valsts un sabiedriskajā sektorā. MBA studijas sagatavo absolventus darbam mūsdienu biznesa mainīgajā vidē, dodot sistematizētas zināšanas visās galvenajās vadības disciplīnās. 

Rīgas Biznesa skola ir vienīgā Baltijā, kas piedāvā Ziemeļamerikas stila MBA programmu. Skolu tās darbības 17 gados beiguši gandrīz nekā 800 absolventi, kas ieņem vadošus amatus lielākajos Latvijas uzņēmumos vai uzsākuši un vada savu biznesu. RBS stratēģiskie partneri ir Bufalo universitāte ASV un Otavas universitāte Kanādā. Studijas RBS notiek angļu valodā.

RBS MBA programmu direktore Inese Eglīte atzīst, ka MBA grāds ir vēl viena garantija darba devējam: "MBA grāds dod pārliecību, ka darbinieks ir secīgi apguvis visas būtiskās uzņēmējdarbības funkcijas un procesus, lai spētu nākt klajā ar dzīvotspējīgu stratēģiju."

Pasākuma programma 11.martā plkst. 18:00 Skolas ielā 11:

18:00 - 19:00 Krīzes ietekme uz darba tirgu Latvijā. Vai MBA grāds vēl ir būtisks. Prezentācijas un diskusija.

  • Veiksmes formula sekmīgai konkurencei vidējā un augstākā līmeņa darbinieku apritē.

Daiga Ērgle, airBaltic personālvadības viceprezidente, RBS personālvadības pasniedzēja

  • Augstākā līmeņa vadītāju tirgus. Vai esam konkurētspējīgi arī ārpus Latvijas?

Viesturs Lieģis, personāla atlases uzņēmuma Amrop Hever Baltics partneris Rīgas birojā

  • Metodes vadītāju atlasē un novērtēšanā - intervijas, personības un spēju testi.

Anita Āboltiņa, personāla atlases uzņēmuma ARIKO ReServ vecākā konsultante

19:00 - 19:20 RBS MBA programmas prezentācija
RBS MBA programmu direktore Inese Eglīte
Reģistrēšanās atvērto durvju dienai: admin@rbs.lv, 67089800
Papildu informācija: www.rbs.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!