Foto: Publicitātes foto
Kura gan negribētu līdzināties Holivudas slavenībām, kuras regulāri gozējas pasaulē skaistākos un seksīgākos topos? Kā izrādās – zvaigžņu skaistumkopšanas arsenālā ir ne vien dārgas plastiskās operācijas, bet arī īpaši dietologu ieteikumi, kas garantē vienmēr slaidu un seksīgu augumu. Piedāvājam divus īpašus Holivudas tievēšanas trikus, ko vērts iegaumēt un sākt izmantot jau šodien!

Pirmais triks - vai tu zini savu īsto uzturvielu proporciju?

Pareiza uzturvielu proprorcija ir pamatā amerikāņu aktrises Dženiferas Anistones (45) tauku dedzināšanas formulai. Tai pateicoties, aktrise jau gadiem var lepoties ar satriecošu augumu, ko apskauž daudzas citas slavenības! Izrādās - diētas noslēpums ir īpašā uzturvielu proporcijā, kas perfekti pielāgota aktrises ikdienas rutīnai, ķermeņa uzbūvei un īpatnībām. Uzturvielu proporcija regulē ogļhidrātu, olbaltumvielu un tauku procentu ikdienas ēdienkartē, kas ļauj nemitīgi darbināt svara zaudēšanas procesu, kā arī palīdz no organisma izvadīt indīgos toksīnus un uzturēt Dženiferas sejas krāsu veselīgi mirdzošu. Īsto uzturvielu proporciju nosaka katram individuāli.

Aizpildi testu un uzzini, kāda ir tev piemērotākā uzturvielu proporcija!

Pareiza uzturvielu proporcija harmoniski izveido vielmaiņas stāvokli, kas visu uzņemto pārstrādā enerģijā, nevis veido tauku uzkrājumus.

Otrais triks - pagatavo kokteili svara zaudēšanai!

Lielu ažiotāžu Holivudā izraisīja dziedātājas Bejonsē (32) svara zaudēšanas kokteilis. Dziedātāja to izgudrojusi pati, kad pirms kārtējās koncerttūres bijis steigšus jānomet vairāk nekā 10 kilogrami. Kokteilis deva viņai daudz enerģijas, mazināja apetīti un dedzināja taukus teju acīmredzamā ātrumā - tikai 14 dienu laikā visi 10 kilogrami bija nomesti! Kokteiļa sastāvs ir vienkāršs un 100% dabisks - pāris karotes kļavu sīrupa, viena laima sula un šķipsniņa aso čili piparu - atjaukts ar ūdeni. Lai gan uztura speciālisti šo kokteili nosaukuši par tīro neprātu, tas nav liedzis citām zvaigznēm sekot Bejonsē piemēram. Diemžēl visiem citiem tas izvērties nesekmīgi - kokteili izmēģinājušie sūdzējās par neveselīgi pelēcīgu sejas krāsu, nespēku un vēdergraizēm, kā arī nevienam nav izdevies zaudēt vairāk par pārsimts gramiem. Tas ir likumsakarīgi, jo divu vienādu organismu nav - kas der vienai, tas galīgi nepalīdz citai. Nosakot pareizās sastāvdaļas, iespējams pagatavot dabisku kokteili vai ēdienu, kas aktivizē tauku dedzināšanu tavā organismā.

Lūk, ko stāsta Vineta Siliņa (31), kurai īsā laikā izdevās nomest veselus 5 kilogramus liekā svara:

Aizpildi testu un sastādi diētu, kas aktivizē tauku dedzināšans procesu tavā organismā!

StockholmHealth.com piedāvā unikālu notievēšanas metodi, kas kopš pagājušā gada ir pieejama arī Latvijā. Šī metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns 7 dienām. Turklāt visā notievēšans programmas laikā bez maksas pieejamas arī StockholmHealth.com notievēšanas un uztura speciālistu konsultācijas. Labie rezultāti un veselīga vielmaiņa saglabājas arī pēc notievēšanas programmas beigām.

Pirmajiem 50 interesentiem šodien diētas sastādīšanu apmaksā StockholmHealth.com (pašam jāsedz tikai reģistrācijas maksa - 9.95 eiro).

Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz StockholmHealth.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!