Foto: Publicitātes attēli
Šodien, DELFI Deal piedāvā Tev izmantot izdevību un saņemt 50% atlaidi apģērbu tīrīšanas un veļas mazgāšanas pakalpojumiem ķīmiskajā tīrītavā „Dolce Vita".

Gribi izdevīgāk - ienāc DELFI Deal!

Pavasaris ir klāt, un tu taču nevēlies veltīt saulainās brīvdienas mazgāšanai un tīrīšanai. Uztici šo darbiņu ķīmiskajai tīrītavai „Dolce Vita"!

Tas būs lēti, ērti un droši!

"Dolce Vita" - vienīgā pilna servisa ķīmiskā tīrītava Rīgā.  Strādājam ar jaunām Itāļu koncerna RENZACCI iekārtām, kas apvienojot ar profesionālu kvalificētu meistaru darbu, izcilu servisu un pieņemamām cenām ļauj sniegt augstāko kvalitāti katram klientam.

Salīdzinājumā ar citām ķīmiskajām tīrītavām Latvijā, "Dolce Vita" ir salīdzinoši jauna, bet ļoti strauji augoša - ķīmiskajai tīrītavai ir tikai 4 gadi, bet jau vairāk kā 20 pieņemšanas punkti.

Ķīmiskās tīrītavas "Dolce Vita" piedāvātie pakalpojuma veidi:

Sekojot savu klientu vēlmēm mēs patstāvīgi palielinām savu piedāvāto pakalpojumu klāstu. Ar 2012.gadu piedāvājam arī:

  • apģērbu krāsošanu (8.00Ls/gab.),
  • kažokādu krāsošanu (no 7.00Ls),
  • spalvu spilvenu restaurēšanu (no 5.60Ls/gab.),
  • apģērbu labošanu,
  • galdautu un galda salvešu nomu,
  • sadzīves mantu tīrīšanu, kas ir vispieprasītākais no jaunajiem pakalpojumiem. Tīram visu - bērnu ratiņus, auto sēdeklīšus, biroja krēslus, žalūzijas, matračus, somas un koferus, kā arī citas sadzīves mantas.

Iegaumē! Pirms likt glabāšanai ziemas izstrādājumus, tie noteikti jāiztīra, jo ilgi iestāvējušies traipi un netīrumi bieži vien pēc tam vairs nav iztīrāmi.

Vieglā tīrīšana jeb atsvaidzināšana tiek piedāvāta tiem klientiem, kuri vēlas izmantot lētāk ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus un kuru izstrādājumi nav ļoti netīri, jo vieglā tīrīšana tiek veikta bez iepriekšējas traipu apstrādes un izņemšanas, to izmanto ja izstrādājums ir saburzījies, noputējis vai arī slikti ož.

SIA "DGS Clean" piedāvā sausās ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus. Ķīmiskā tīrīšana nozīmē tīrīšanu ar perhloretilēnu (tetrahloretilēnu) vai ogļūdeņradi, tā tiek saukta arī par sauso tīrīšanu, jo apģērbi no tīrāmās mašīnas tiek izņemti sausi un nav jāžāvē.

Dūnu izstrādājumus parasti mājās nemazgājam, jo tie ilgi žūst, kas var radīt notecējumus, baktēriju veidošanos, nepatīkamu smaku un pat pelējumu. Ķīmiskā tīrītavā dūnu izstrādājumi tiek žāvēti ar jaudīgiem veļas žāvētājiem vai ja ražotājs ir atļāvis - tiek tīrīti ar perhloretilēnu.

Ādas izstrādājumus tīra tikai ķīmiski, tīrīšanas procesā pievienojot taukvielas, kas saglabā ādas struktūru, impregnē un mīkstina to. Ja kādu no ādas izstrādājumiem izmazgā ūdenī, tā tiek sabojāta - sacietē un saraujas.

Dabīgai kažokādai nav raksturīgi smērēties, tomēr kažokāda, gan gaiša, gan tumša, tāpat kā jebkurš apģērbs, ir jātīra. Ja tas šūts no maziem vai vidēji lieliem gabaliem, ķīmiski tīrot jārēķinās ar to, ka kažoks var sarauties. Tāpat kā ādas izstrādājumiem, arī pie kažokādu tīrīšanai ir jāpievieno taukvielas.

Paklāju ķīmiskās tīrīšanas process ir sadalīts vairākos posmos, kas sevī ietver:

  • putekļu un smilšu izņemšanu sausā veidā ar sūkšanu un vibrāciju;
  • paklāja priekšapstrādi ar ķīmiju;
  • mazgāšanu;
  • ķīmijas un netīrumu izsūkšana;
  • žāvēšanu.

Paklāju tīrīšana - 3.00Ls/kv.m., biezums virs 5cm - 4.50Ls/kv.m.

Veļas mazgāšanai ķīmiskā tīrītava „Dolce Vita" pievērš vislielāko uzmanību, jo tieši veļas mazgāšanai SIA „DGS Clean" ir vislielākais apgrozījums.

Mazgāšana - 0.65Ls/kg, gludināšana - 0.65Ls/kg.

Katra klienta veļa tiek mazgāta atsevišķi, ļoti netīra baltā veļa ja atļauts tiek mazgāta 90 grādos, vidēji netīra un netīra veļa tiek mazgāta 60 grādos un veļas mazgājamajam pulverim tiek pievienots ūdeņraža peroksīds, kas pastiprina traipu izņemšanu aukstākā ūdenī. Mazgāšanas procesam arī tiek pievienots mīkstinātājs, lai veļa ļoti nesaburzītos un būtu vieglāk gludināma. Ja traipi pēc mazgāšanas nav iztīrījušies, tos ieberzē ar pastiprinātāju un mazgā vēlreiz.

Ķīmiskā tīrītava "Dolce Vita" NEIZMANTO veļas mazgāšanai optiskos balinātājus, kas liek audumam izskatīties tīrākam un baltākam, kā tas ir patiesībā - radot optisko ilūziju, kur dienas gaismā drēbes izskatās nevainojami tīras. Optiskie balinātāji nonākot kontaktā ar saules gaismu, var izsaukt niezi un ādas iekaisumu. Pēc pieprasījuma bez papildus samaksas veļu iespējams mazgāt ar ekoloģiskiem mazgāšanas līdzekļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!