Sākumā noteikti derētu pieminēt trīs vienkāršus iemeslus, kāpēc Tev būtu jāiegādājas Epson projektors. Pirmkārt - attēla kvalitāte. Otrkārt - laba cena un treškārt – triju gadu garantija.

Atliek vien pieminēt vēl desmitiem iemeslus, lai saprastu, ka projektora iegāde ir lieliska doma.

Vēlies padarīt savu ikdienu spilgtāku?

Vēlies panākt labāku efektu, noskatoties savās mājās filmu?

Liels ekrāns, citāds iespaids, citādas emocijas un cita bauda.

Vēlies jebkuras sporta spēles skatīties uz lielā ekrāna viesa sienas platumā?

Jādomā, ka daudzi nemaz nezina cik tas ir lieliski - izbaudīt FIFA 2008 futbolu kopā ar draugiem, vērojot to uz ХBOX 360 Elite ar FULL HD izšķirtspēju, nepārspējamu attēlu un 5.1 skaņu uz pilnu jaudu!

Vēlies pārliecināties pats? Kompānija EPSON, sadarbībā ar kompāniju DVD Navigators, aicina apmeklēt dažādu Epson zīmola mājas kinozālēm un taviem vaļas brīžiem paredzētu projektoru demonstrējumu.

Demonstrāciju laikā, ierobežotu skaitu projektoru - pa pieciem no katra modeļa, varēs iegādāties par īpašu cenu! Tātad tiem, kuri jau ieplānojuši projektora iegādi ieteicams PASTEIGTIES, lai iegūtu labāko cenu!

Demonstrēšanas dienās, no 03.06.2008 līdz 21.07.2008, tiks piedāvāti tādi projektoru modeļi, kuri būs pa kabatai gan ekonomisko pirkumu cienītājiem, gan arī apmierinās tos, kuri vēlas iegādāties visizsmalcinātāko un bezkompromisa preci. Un, pats svarīgākais, piedāvājumā būs arī modeļi Zelta vidusceļa cienītājiem!!!

Un tātad - tiek piedāvāti:

Jaunās ģimenes sapnis - mazbudžeta mājas kinozāles projektors EPSON EMP DM1 ar iebūvētu DVD lasītāju, USB pieslēgvietu, kā arī ar DivX atbalstu.

Ja Jums ir pieejama balta siena un zems skapītis - tad šis projektors ir domāts Jums. Ievietojiet DVD disku un aiziet!

Aizmirstiet par vadu kaudzēm, ar šo ierīci tiks galā jebkura mājsaimniece.

Jūsu mazais acu raugs vēlas skatīties multfilmu pa visu sienu - lūdzu! Vēlies dziedāt karaoke - vienmēr laipni! Nekādu problēmu! Draugi atnesuši DivX formāta ierakstu USB zibatmiņas kartē - pieslēdz un skaties! Vēlies baudīt filmu vasarnīcā - vienā mierā! Ņem baltu palagu, pasit projektoru padusē un uz priekš! Apvienots vienā korpusā, projektors un DVD lasītājs ir oriģināls un ilgi gaidīts risinājums. Pirmajiem pieciem pircējiem neticami zema cena - 350 Ls.

Izšķirtspēja 454x800 nav visaugstākā, taču ar to pilnīgi pietiek, lai komfortabli noskatītos DVD ierakstu.

Pasūtījumu projektora iegādei var iesniegt šeit. Pieteikties uz projektora demonstrāciju varat šeit. Šeit varat iepazīties ar šā modeļa aprakstu. Projektora cena - 420 Ls. Pirmajiem pieciem pircējiem prezentāciju akcijas cena - 350Ls!

Kaislīgu kino draugu cienīgs projektors - EPSON TW-700. Šā modeļa izšķirtspēja jau sasniedz 720p - tas ir tā saucamais HD-READY. Šis modelis aprīkots ar jau visnotaļ vērā ņemamu optiku, kas vajadzības gadījumā spēj nodrošināt divkāršu attēla optisko palielinājumu. Konkrētais modelis veido attēlu, balstoties uz 3-LCD tehnoloģijas, kura novērš atspīduma veidošanos un ir daudz iecietīgāka pret apgaismojumu telpā, piešķirot melnajai krāsai ticamību un dziļumu, kā arī, pateicoties iebūvētajam programmu filtram EPSON Super White, projektors automātiski koriģē ainas, kurās dominē baltā krāsa, kas rada sarežģījumus citiem ražotājiem. Šis modelis pilnībā novērš problēmu, kas saistīta ar reālistiskās bildes parādīšanu, piemēram, sižetos, kuros redzama sniegota, saules spoži apmirdzēta kalna virsotne.

Tātad, ja Jums patīk skatīties DISCOVERY vai National Geographic programmas, vai arī Jums jau ir labs DVD lasītājs ar HDMI pieslēgvietām vai HD-ready videokamera - šis projektors būs Jums kā radīts. Šajā cenu grupā, līdz 1000 Ls, tam līdzvērtīgu konkurentu gan attēla kvalitātes, gan pielietojuma ziņā atrast nebūs viegli.

Sakarā ar 3-LCD tehnoloģijas attīstību, visnotaļ konkurētspējīgi DLP-projektori ir sajutuši nopietnu konkurenci. Vismaz, spriežot pēc Lielbritānijas tirgus tendencēm, šis modelis ir izraisījis plašas diskusijas un kļuvis par bestselleru.

Pasūtījumu projektora iegādei var iesniegt šeit. Pieteikties uz projektora demonstrāciju varat šeit. Šeit varat iepazīties ar šā modeļa aprakstu. Projektora cena - 740 Ls. Pirmajiem pieciem pircējiem prezentāciju akcijas cena - 590Ls!

Tiem, kuri katrā lietā tiecas sasniegt maksimumu - EPSON TW-2000.

Smags nokauts konkurentiem cenu grupā no 1000 līdz 2000 Ls. Ja Jums ir Blue-Ray atskaņotājs, XBOX Elite vai SONY PLAYSTATION 3, HD-satelīta tūneris, māja Jūrmalā, Jūs braucat ar Mercedes automašīnu, Jums ir skaista sieva, un tomēr, reizumis, vakaros Jums kaut kā pietrūkst...

Īsi sakot, Jums būs iespēja pievienoties tiem solīdajiem kungiem, kuri šā gada sākumā profesionālajā izstādē Amsterdamā, pēc slēgtas demonstrēšanas, aplaudēja šim modelim burtiski kājas stāvot un izprast viņu sajūsmu, kuru viņi pauda šādi: "Domāt par 70 collu plazmas ekrānu par 20 000 eiro pēc šā (TW - 2000) attēla - tas ir absurds!"

Jā, liels ekrāns un kolosāla skaņa, tas ir tas, kā mums vakarā mājās sēžot reizēm pietrūkts, it sevišķi rudenī un ziemas garajos vakaros. Uz 150 collu ekrāna no HD avota ar EPSON TW-2000 tiek pārraidīts attēls ar kolosālu ticamības efektu, tas ir dabisks un reālistisks. Kinematogrāfa kadri ar augstas kvalitātes attēlu, kas spēj izturēt jebkuru kritiku - tas viss ir TW - 2000 nopelns.

Vienkārši, lai skatītos TV, iegādājieties 50 collas lielu plazmas ekrānu par dažiem tūkstošiem latu, bet mājas kino baudīšanai iegādājieties šo projektoru. Un Jūsu ieguvums būs vairāk nekā trīskāršs. Turklāt Jūsu projektora cena tik drīz nepazemināsies, kā tas notiek ar LCD televizoriem.

EPSON TW-2000 modelim piemīt plašas komunikāciju iespējas!!!

Pirmkārt, tas aprīkots ar HDMI 1.3 pieslēgvietu. Tam ir FULL-HD izšķirtspēja ar dinamisku kontrastu 50 000:1!!! Uz 150-collu ekrāna attēls izskatās neticami dabisks.

Projektoram darbojoties, to praktiski nevar dzirdēt un tas nenovērš tavu uzmanību no filmas skatīšanās. Jāpiebilst, ka šo projektoru būtu ieteicams stiprināt pie griestiem un vēl noderētu 120 collu liels ekrāns. Nenoliedzami par vēlamu atribūtu kļūst 5.1 akustiskā sistēma un tad šis pirkums kļūs par Jūsu favorītu.

Pasūtījumu projektora EPSON-TW2000 iegādei var iesniegt šeit. Pieteikties uz projektora demonstrāciju varat šeit. Šeit varat iepazīties ar šā modeļa aprakstu. Projektora cena - 1890 Ls. Pirmajiem pieciem pircējiem prezentāciju akcijas cena - 1690 Ls!

Un tātad, UZMANĪBU, katram klientam, kurš vēlas redzēt visus augšminētos projektorus darbībā, DVD Navigators salonā (Skolas ielā 14 - Skolas un Lāčplēša ielas krustojumā), pēc iepriekšēja pieraksta tiks organizēta slēgta demonstrācija.

Šeit, omulīgā gaisotnē, speciāli aprīkotā demonstrāciju zālē, pie aromātiskas kafijas tases, 30-40 minūšu ilgā seansā speciālisti no kompānijas DVD Navigators piedāvās Jums izbaudīt dažādus signālu veidus: DVD, Blue-Ray, PC, Sony Playstation 3, HDTV, atbildēs uz Jūsu jautājumiem, kā arī sniegs padomus.

Ja izlemsi iegādāties kādu no Epson projektoriem demonstrāciju dienās, kompānija DVD Navigators palīdzēs instalēt un uzstādīt projektoru Jūsu dzīvokļa un mājas dizaina ietvaros.

* projektora uzstādīšana nav iekļauta projektora cenā, uzstādīšanas izmaksas tiks aprēķinātas atsevišķi.

Тālr. uzziņām: + 7 280 600. Zvaniet, piesakieties demonstrāciju dienām un iegūstiet labākās cenas.

Raksts tapis sadarbībā ar aģentūru DATARTIS e-marketing.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!