Foto: Publicitātes foto

"FuturaClinic" piedāvā dažādus pakalpojumus veselības un labsajūtas uzturēšanai, kā arī rehabilitācijai. Klīnika palīdz risināt steidzīga mūsdienu cilvēka ikdienas vajadzības, piedāvājot ātri un ērti pieejamus medicīnas pakalpojumus pilsētas centrā.


"FuturaClinic" pamatpakalpojumi:

  • ārstu-speciālistu konsultācijas (kardiologa, traumatologa-ortopēda, ergoterapeita, onkologa-ķīmijterapeita, dermatologa, dietologa, sporta ārsta, internista);
  • sirds izmeklējumi (EKG, Holtera monitorēšana);
  • ultrasonogrāfijas izmeklējumi (vēdera dobums, krūtis, mīkstie audi, vairogdziedzeris, limfmezgli, locītavas);
  • laboratoriskie izmeklējumi – t.sk. ģenētiskie testi;
  • vakcinācija (valsts apmaksāta un maksas);
  • intravenozās sistēmas veselības uzlabošanai;
  • individuāla fizioterapija un masāžas – t.sk. grūtniecēm, bērniem, Bobata terapija un hendlings zīdaiņiem;
  • injekcijas – t.sk. blokādes, PRP un hialuronskābes injekcijas traumatoloģijā;
  • kosmetoloģijas pakalpojumi.


Lai taupītu jūsu laiku un atslogotu mūsu kolēģu darbu slimnīcās un neatliekamās palīdzības dienestā, piedāvājām ārsta palīga pakalpojumus, kurš spēj nodrošināt klientam vajadzīgo, ja steidzami nepieciešama:

  • speciālista konsultācija;
  • izmeklējumi, analīzes, injekcija, intravenoza sistēma;
  • nosūtījums vai recepte medikamentiem.

"FuturaClinic" ārsta palīgs: "Ārsta palīgs pārstāv un apkopo ļoti plašu profesionālās darbības sfēru. Mēs ikdienā sniedzam neatliekamo palīdzību pacientiem ar dzīvību apdraudošu stāvokli, nozīmējot nepieciešamās manipulācijas, medikamentu un sniedzot visas komandas kopīgu darbu. Tāpat konsultējam pacientus ar hroniskām, ilgstošām saslimšanām, sniedzot savus padomus un rekomendācijas. Konsultācijas laikā ārsta palīgs veic pacienta vispārējo apskati un izmeklēšanu, kā arī, ja nepieciešams elektrokardiogrammas pierakstu un izvērtēšanu, arteriālā asinsspiediena kontroli, auskultāciju, analīžu paņemšanu, nosaka diagnozi un iesaka labāko ārstēšanās taktiku, nepieciešamaos papildu izmeklējumus vai ārstu speciālistu konsultācijas. Ārsta palīgs ir profesionālis savā komunikācijā un darbā un strādā komadā ar ārstiem-speciālistiem."

Veselībai ir pirmajā vietā, tādēļ rūpes par sevi jāprioritizē, jo īpaši šajā trauksmainajā laikā. Pieprasījums pēc dažādiem pakalpojumiem un speciālistu konsultācijām veselības un labsajūtas uzturēšanai arvien pieaug.

"FuturaClinic" atšķiras ar holistisku pieeju, proti, skatījumu uz cilvēka ķermeni kā vienotu veselumu. Dažādas bioķīmiskas un vielmaiņas īpatnības atspoguļojas dažādās orgānu sistēmās, un tikai skatoties uz lietām kopumā, mēs varam rast pareizo risinājumu, ko klīnikā arī piedāvājam īstenot.

Piedāvājam īpašus ģenētiskos testus, kuri nodrošina mūsdienīgu, individuālu un kvalitatīvu diagnostiku un ārstēšanu. Pēc testa veikšanas kopā ar dr. Antru Briedi, internisti, ortomolekulārās medicīnas speciālisti, izstrādāsim labākos preventīvos, ārstēšanās vai terapiju papildinošos pasākumus jūsu veselības uzlabošanai.

Dažkārt mēdz būt veselības problēmas, kas jārisina uzreiz – to mēs piedāvājam mūsu pacientiem, bieži pat tajā pašā dienā.

"FuturaClinic"

+371 2 6434333

info@futuraclinic.lv

www.futuraclinic.lv

Dzirnavu ielā 67, T/C "Galleria Riga" (6. stāvs)

Darba laiks: no 8.00 līdz 20.00 (pēc iepriekšēja pieraksta).

"Facebook": https://www.facebook.com/FuturaClinicLV/

"Instagram": https://www.instagram.com/futuraclinic_lv/

Video: https://fb.watch/gpaN4bag-u/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!