Foto: Publicitātes foto
Tiekšanās pēc skaistā ir dabiska vēlme. Lielāko daļu pārmaiņu mēs spējam īstenot paši, tomēr reizēm nepieciešama kompetentu speciālistu palīdzība. Krūšu formas un izmēra korekcija ir viens no šiem gadījumiem.

Dzīves ritmam atbilstoša forma

Skaistuma atslēga ir individuālas harmonijas sasniegšana. Nepastāv viena ideālā krūšu forma – to ietekmē auguma uzbūve, dzīves veids, krūšu stāvoklis, pacientes vēlmes. "Veselības centrs 4" filiāles "Dermatoloģijas klīnika" plastikas ķirurģe Laura Liepiņa skaidro, kādos gadījumos piemēroti dažādi implantu veidi un krūšu plastikas metodes.

Lēmumam par krūšu plastiku var būt dažādi iemesli – krūšu formas izmaiņas pēc grūtniecības, svara zaudēšanas, diskomforts izteikti mazu vai lielu krūšu gadījumā, krūšu rekonstrukcija pēc slimības vai traumas.

Apaļas formas implanti ir piemēroti krūšu augšējās daļas apjoma korekcijai, savukārt anatomiskie implanti lāsītes formā palielinās krūšu apakšdaļu.

Pastāv arī trešā inovatīvā krūšu implantu forma – ergonomiskie implanti, kuri apvieno klasisko apaļo un anatomisko implantu priekšrocības, papildus nodrošinot unikālu iespēju maksimāli saglabāt krūšu kustību un mīkstumu arī pēc plastikas operācijas. Šobrīd Latvijā vispieprasītākie un mūsdienīgākie ergonomiskā tipa implanti ir ražotāja "Motiva" "Ergonomix" modeļi.

Pateicoties īpaši elastīgajam "Progressive® Ultra" silikona gēla pildījumam un "TrueTissue Technology"TM elastomēra kapsulai, "Ergonomix" ergonomiskais implants dabiski imitē krūšu izskatu, apjomu un kustību, pielāgojot savu formu atbilstoši ķermeņa stāvoklim un aktivitātēm. Šādi implanti rada maksimāli dabīgu efektu, nezaudējot kvalitatīvās un drošības īpašības. Ergonomiskais risinājums ir īpaši piemērots nelielu krūšu īpašniecēm, mainoties izmēram un formai, netiek radīta pārmērīga slodze audiem to izstiepjot vai traumējot. Krūšu forma piemērojas apstākļiem, neierobežojot ierasto kustību brīvību.

Drošība un ērtums

Visbiežāk uzdotie jautājumi, izvēloties implantus, ir implanta drošība un dabīguma efekts. Šie abi faktori ir tieši saistīti ar implantā izmantotajiem pārklājuma un pildījuma materiāliem, kā arī implanta uzbūvei. "Motiva" apvieno 30 gadu pieredzi un modernākos 21. gadsimta implantu ražošanā izmantotos materiālus un tehnoloģijas. Ergonomisko implantu pārklājumam tiek izmantots "SilkSurface"TM nanopārklājums ar 49000 saskares punktiem uz 1cm2. Šāds rādītājs nodrošina dabisku implanta iekļaušanos audos un maksimāli samazina cietas audu kapsulas veidošanās risku ap implantiem. Pateicoties "TrueMonobloc®" uzbūvei, implantu apvalks un silikona gels ir vienota struktūra, kas vienlaicīgi nodrošina augstu izturību un elastību – kombināciju, kas samazina implanta pārplīšanas risku. Šādu padevīgu implantu ķirurgam ir vieglāk ievietot, veicot mazāku iegriezumu, līdz ar to – padarot operācijas rētas praktiski nemanāmas.

Garantija – mūžīga un vienmēr līdzi

Lai pārliecinātos par implanta stāvokli, pēc operācijas ik gadu ieteicams veikt krūšu ultrasonogrāfijas pārbaudi. Implantu plīšana un deformācija mūsdienās ir ļoti reta. Ja tas tomēr notiek, implantu pildījums neizplūst un nerada komplikācijas. Visi implantu ražotāji šādos gadījumos garantē bezmaksas implanta nomaiņu, bet "Motiva" papildus piedāvā arī paplašinātas garantijas iespēju - nepieciešamības gadījumā tiks segtas arī operācijas izmaksas. Tāpēc ir ļoti svarīgi saglābāt garantijas dokumentus.

Arī šajā jomā ir pienācis laiks inovācijām – "Motiva" piedāvā iespēju izvelēties implantus ar "Q Inside" digitālo pasi, grauda lieluma bioloģiski saderīgu mikrotranslatoru, kas iestrādāts implanta apvalkā. Šādu digitālo sertifikātu iespējams noskanēt klīnikā un iegūt visu speciālistam nepieciešamo tehnisko un garantijas informāciju. Šis jaunievedums ir ideāls risinājums gadījumos, kad fiziskie garantijas dokumenti ir pazaudēti vai nav iespējam tūlītēja piekļuve tiem (atrašanās citā pilsētā, valstī).

Atcerieties, lēmums par plastikas operāciju ir tikai un vienīgi jūsu ziņā! Jums nav jātaisnojas par savu izvēli un nav jāpakļaujas sabiedrības vai līdzcilvēku spiedienam.

Sīkāka informācija:

tālr.: 67847102 un 28381189

e-pasts: dermaclinic@vc4.lv

"Veselības centrs 4" filiālē "Dermatoloģijas klīnika"

Rīgā, Skanstes ielā 50.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!