IHTTI Viesnīcu vadības skola - veiksmīga karjera viesnīcu biznesa un tūrisma jomā!

Oficiālais IHTTI Viesnīcu vadības skolas pārstāvis Latvijā - Mācību centrs Linkturs, ielūdz visus interesentus uz tikšanos ar IHTTI skolu, kuras prezentācija notiks 2008. gada 19. oktobrī plkst. 14:00 viesnīcas Reval Hotel Latvia zālē SIGMA 1.

• Kāpēc ir vērts izvēlēties savu karjeru viesnīcu biznesa un tūrisma jomā?

Viesmīlības un pakalpojumu servisa industrija ir viena no biznesa nozarēm, kas pasaulē attīstās visstraujāk un šobrīd piedāvā neierobežotas karjeras iespējas. Šveices izglītība viesnīcu biznesa un tūrisma jomā ir kvalitātes etalons, līdzīgi kā slavenie Šveices pulksteņi pulksteņu pasaulē. Tieši Šveicē 1893. gadā tika dibināta pirmā viesnīcu vadības skola pasaulē. Šveices skolas diploms viesnīcu biznesa jomā ir caurlaide vadošajiem amatiem starptautiskajā viesnīcu biznesā. Šāds diploms ļauj strādāt ne tikai viesnīcā, bet arī tūrisma aģentūrās, restorānos, kazino, aviokompānijās, kūrortu klubos, uz kruīza kuģiem, kā arī vadīt jebkuru personīgo biznesu. Šveices diploms ir prestižs un universāls!

• Kāpēc izvēlēties IHTTI Viesnīcu vadības skolu?

IHTTI Viesnīcu vadības skola - vadošais Šveices institūts starptautiskajā viesnīcu un tūrisma vadības jomā, kurā apmācība notiek angļu valodā. Skola atrodas mājīgā universitātes pilsētiņā Neišatelē. IHTTI skolā valda patiesi draudzīga un starptautiska atmosfēra; šeit mācās studenti no 50 pasaules valstīm.

IHTTI izglītības modeļa veiksmes noslēpums - vienlīdzīga attiecība starp skolas nevainojamo reputāciju un augsto izglītības līmeni, kā arī attiecība "cena-kvalitāte". Tieši tamdēļ jau 24 gadu garumā studenti tiecas iegūt IHTTI izglītību, bet darba devēji, savukārt, šeit meklē jaunus un talantīgus profesionāļus! IHTTI mācību programmas apvieno izdaudzināto britu akadēmisko izglītību ar Šveices tradicionālajām praktiskajām zināšanām, kas ir būtiska izglītības sastāvdaļa viesnīcu vadības jomā. Tādēļ IHTTI skolas studenti katra mācību gada otrajā semestrī iziet apmaksātu pusgada praksi prestižākajās Šveices vai ārzemju viesnīcās, restorānos vai tūrisma aģentūrās. Pēc trīs gadu mācībām IHTTI absolventi iegūst gan Šveices augstākās izglītības diplomu viesnīcu vadībā, gan Lielbritānijas Derbijas universitātes bakalaura grāda diplomu.

IHTTI studenti mācās un dzīvo skolas teritorijā ar pilnu pansiju, kas dod iespēju maksimāli nodoties mācību procesam.

• Kam ir piemērotas IHTTI mācību programmas?

IHTTI Viesnīcu vadības skolā piedāvā plašu mācību programmu klāstu ikvienam: skolu absolventiem (bakalaura grāds viesnīcu biznesā), speciālistiem ar augstāko izglītību, kas vēlas iegūt otru profesiju, profesionāļiem, kas jau strādā šajā jomā, bet kuriem nav attiecīgas izglītības, kā arī tiem interesentiem, kas vēlas iegūt starptautiska līmeņa maģistra grādu.

• Ko sasniedz IHTTI skolas absolventi?

IHTTI Viesnīcu vadības skolas absolventi strādā visatpazīstamākajās pasaules viesnīcās - Hilton, Hyatt, Marriott, Sheraton, Inter Continental, Raffles un Ritz. IHTTI skolā atrodas absolventu darbā iekārtošanas birojs (Graduate Career Centre), un absolventu tīkls (alumni network), kas sniedz atbalstu IHTTI skolas beidzējiem.

"Ir pierādīts - IHTTI Viesnīcu vadības skola kļuva par pareizāko izvēli, lai uzsāktu manu karjeru viesnīcu industrijā. Lieliskā teorētiskā un praktiskā izglītība, kuru es ieguvu, bija stabila pamata bāze manas profesionālās karjeras turpmākai attīstībai," stāsta IHTTI skolas absolvents Maikls Smisuis (Michael Smithuis), slavenās 5-zvaigžņu viesnīcas Raffles Le Montreux-Palace (Montrē, Šveice) vadītājs. Šveices žurnāls Bilanz Maiklam Smisuisam piešķīra goda titulu 2004. gada direktors - Hotelier de l'Annee.

IHHTI skola ir iekļauta vislielākajā viesmīlības un tūrisma skolu izglītības grupā Šveicē Swiss Education Group, un tā ir akreditēta no daudzu starptautisko, profesionālo organizāciju un asociāciju puses.

Apmeklējiet IHTTI Viesnīcu vadības skolas prezentāciju 19. oktobrī (plkst. 14:00) Reval Hotel Latvia telpās un speriet pirmo soli vispārdrošāko karjeras plānu īstenošanā!

Sīkāku informāciju par IHTTI skolu un mācību programmām meklējiet mājas lapā www.linkturs.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!