Vai esat kādreiz sapņojis pēc grūtas darba dienas pārnākt mājās un gūt atslodzi atslābinoties savā personīgajā tvaika saunā? Iedomājieties, Schonberg tvaika dušas kabīni ar datorizētu vadības paneli, kur tikai ar dažu taustiņu nospiešanu Jūs panākat sev vēlamo temperatūru dažu minūšu laikā.

Turklāt baudīt tvaika saunas relaksējošo procedūru iespējams iemīļotās mūzikas pavadībā. Ja vēlaties, varat ieslēgt ūdens masāžas režīmu mugurai, kas līdzvērtīgs dārgai Spa procedūrai. To visu iespējams regulēt ar tālvadības pults palīdzību. Vēl vairāk, mums ir arī tādi tvaika saunas modeļi, kas apvieno burbuļļvannas efektu. Nedrīkst ignorēt arī ārstniecisko efektu – pievienojiet eikalipta vai piparmētru aromātu tvaika izplūdes sistēmai un Jums šajā drēgnajā gadalaikā būs lieliska iespēja veikt ārstnieciskas inhalācijas.

Mūsu aktuālais piedāvājums februārī nozīmē, ka visas Schonberg tvaika dušas kabīnes, tiek piedāvātas komplektā ar uzstādīšanu, divu gadu garantiju un Kamina draugu atlaižu karti, kas dod būtiskas atlaides Jūsu turpmākajiem pirkumiem. Kvalitatīvu uzstādīšanu Rīgas rajonā nodrošina autorizētais "Vannu un dušu serviss"

Piedāvājam izvērtēt arī citus mūsu aktuālos piedāvājumus un jaunumus dizaina santehnikas salonā Kamina, E. Birznieka- Upīša ielā 18, tālrunis – 7281980 vai 29457474 www.kamina.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!