Foto: Publicitātes foto

Jau šoruden Latvijā darbu sāks "Millmax" SIA – skaistumkopšanas un veselības preču rūpnīca. Uzņēmums ražos produkciju privātiem tirdzniecības zīmoliem ("private label"). Šāda virziena izvēle nozīmē iespēju dažādot procesus un piemērot ražošanu atšķirīgām klientu prasībām. Sadarbība ar vadošo Eiropas sertifikācijas aģentūru ļauj uzturēt kvalitātes standartus un ražotnes drošību: ES regulas Nr. 178/2002, Nr. 852/2004, Nr. 853/2004, Nr. 1223/2009, EN ISO 22716:2007, ISO 22000.

"Millmax" darbosies vairākas ražošanas līnijas, tostarp fasēšanas un iepakošanas līnijas beramās produkcijas un krēmu ražošanai. Rūpnīcā ir nokomplektētas iekārtas fasēšanai tūbiņās un burciņās, mikseri sauso produktu maisīšanai un viendabīga to sastāva nodrošināšanai, reaktori krēmu izgatavošanai un citi nepieciešamie moduļi. Minēto līniju ražīgums ir līdz 10 000 tūbiņu/burciņu vienā maiņā. Tuvākie plāni: palaist bioloģiski aktīvo pārtikas piedevu ražošanas līniju; turpmākās tehniskās modifikācijas ir atkarīgas no klientu pieprasījuma.

Lai sasniegtu izvirzītos mērķus, ir sapulcināta profesionāļu komanda, kam ir plaša pieredze ražošanas nozarē un produktu veidošanā "no nulles" un kas pašlaik nodrošina Millmax ražošanas procesu sagatavošanu (tehnologs, inženieris, meistars, palīgstrādnieki, grāmatveži, sagādes speciālists, ražošanas vadītājs). Pirms darba sākšanas plānojam pieņemt darbā operatorus, pakotājus, noliktavas darbiniekus, tādējādi "Millmax" štatā gada beigās būs 15 darbinieku.

Svarīga "Millmax" priekšrocība konkurences cīņā ir tas, ka uzņēmums sniedz pilnu pakalpojumu klāstu, – no produkta idejas līdz tā izstrādei un reklāmai. Sava R&D laboratorija ļauj veikt visu veidu produkcijas analīzes, kā arī pēc klienta pasūtījuma veidot jaunas receptūras, ņemot vērā jaunākās tirgus tendences, – tas ļauj noteikt preces potenciālo pievilcību vēl pirms tās ražošanas. Uzņēmums sniedz arī citus pakalpojumus: zīmolrade, tirdzniecības zīmes reģistrācija, patentu iegūšana, gatavās produkcijas uzglabāšana noliktavā.

Par godu atklāšanai "Millmax" gatavo īpašu programmu, taču par to paziņosim vēlāk. Ja vēlaties uzticamu partneri sporta un diētiskās pārtikas, pārtikas piedevu vai kosmētikas līdzekļu ražošanai, sazinieties ar "Millmax"!

Mūsu kontaktinformācija:

tālrunis +371 200 04 510;

e-pasts: customers@millmax.eu;

adrese: Ķengaraga iela 1B, Rīga, LV-1063, Latvija;

mājaslapa: www.millmax.eu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!