Foto: Publicitātes foto

Jaunā aukstās lāzerkorekcijas LED tehnoloģija ar cietvielu lāzeru “Lasersoft” (Vācija) jau pieejama Viļņā, redzes klīnikā “Naujas regėjimas”. Kādas ir jaunā lāzera priekšrocības un ieguvumi no tā potenciālajiem pacientiem, jautājām klīnikas direktoram Oļegam Kovriginam.

Nav noslēpums, ka mūsdienu dzīves temps un tehnoloģijas straujiem soļiem attīstās, kopš 1999.gada mūsu klīniku tīklā allaž saviem pacientiem piedāvājam visu labāko, kas pieejams mūsdienu oftamloloģijā - visprecīzāko un modernāko tehniku un mūsu nenovērtējamo pieredzi. Progresā nedrīkst atpalikt, jo izcilus rezultātus no mums sagaida pacienti no daudzām valstīm.

Redzes lāzerkorekcija sasniegusi jaunu attīstības līmeni, proti - cietvielu refrakciju lāzeru, kura darbība ir 20 reizes ātrāka un desmitkārt precīzāka.

Mēs nevaram strādāt ar vecu aprīkojumu un, uzsākot 2016. gadu, klīnikā pilnībā atjauninātas redzes problēmu diagnostikas un korekcijas sistēmas.

Jau kopš darbības uzsākšanas brīža mūsu pamatprincips - pacientiem piedāvāt tikai pašu labāko.

Runājot par rezultātiem, ko nodrošina redzes korekcija ar cietvielu lāzeru, mēs esam sajūsmā: visu sistēmu stabilā un pārliecinošā darbība, daudzkārtēja automātiskā kontrole ārstam sniedz papildu iespējas gūt izcilu redzes lāzerkorekcijas rezultātu.

Aprīkojums ir ļoti dārgs un, protams, cenai par redzes korekciju būtu jāaug, taču esam pārliecinājuši savus sadarbības partnerus par īpašu iepazīšanās cenu 2016. gadā.

Mūsu pacieni iegūst tikai pozitīva pārmaiņas!

Plašāka informācija: www.eyes.lt

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!