Foto: Publicitātes foto
No ceturtdienas, 1. aprīļa, Latvijas TV skatītājiem būs pieejami divi jauni televīzijas kanāli – "Duo 3" un "Duo 6". Kanāls "Duo 3" būs atrodams vietā, kur līdz šim mājoja kanāls "Sony Channel", savukārt "Duo 6" būs atrodams "Sony Turbo" vietā.

Abi TV kanāli piedāvās izklaidējošu programmu, kas ietvers starptautiski atzītu saturu ar pasaules klases produktiem. "Duo 3" saturs īpaši tīkams būs trilleru un noziegumu šovu cienītājiem, savukārt "Duo 6" būs unikāls Latvijas TV kanālu klāstā, jo tas cauru diennakti ļaus vērot atzītus un novērtētus komēdijseriālus un humora raidījumus.

Abu kanālu programmās būs iespējams atrast šovus, kas skatītājiem ir jau pazīstami un iecienīti, un tos papildinās jauni, starptautiski hiti, kas pie Latvijas televīzijas skatītājiem nonāks pirmo reizi.

"Duo 3" piedāvājumā skatieties aizraujošus noziegumu seriālus, tostarp "Noziedzīgie prāti", "Amerikāņi", "Norakstītais", "Manifests", "Rizoli un Aila", "Grāntčestera" un daudzus citus.

Tikmēr "Duo 6" piedāvājumā sagaidīsiet patīkamu izklaidi un vieglas emocijas ar dažādiem komēdijseriāliem. "Kā es satiku jūsu māti", "Auklīte", "Laimīgi šķīrušies", "Mamma", "Sainfelds", "Skaistules Klīvlendā" ir tikai daži no plašā piedāvājuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!