Iepazīstinām ar kamīnu salona “Kamina” (http://www.kamina.lv) piedāvāto jauno kamīnkrāšņu un kamīnu klāstu. Latvijas tirgū SIA Kamina piedāvā augstvērtīgu Zviedru kamīnu ražotāju produkciju, kas ir veidota sadarbībā ar Francijas un Itālijas dizaineriem.

Latvijas klimatiskajiem apstākļiem īpaši piemērotas ir masīvās Zviedru podiņu kamīnkrāsnis. Tās samērā unikālas, jo vienīgās, kas ir aprīkotas ar siltuma akumulējošu tehnoloģiju. Šāda tipa krāsnis tiek piedāvātas jau ar pilnu apdari (kurtuve tiek komplektēta kopā ar siltumu uzturošo korpusu un dekoratīvo apdari atkarībā no dizaina variācijas). Kamīnkrāsns ilgstoši uztur siltumu un ir īpaši piemērotas plašu mājokļu apsildei. Taču, tehniski krāsns ir būvēta tā, lai pēc vajadzības siltuma uzturošo korpusu būtu iespējams atslēgt, tādējādi krāsns kalpo kā parasts kamīns siltākos laika apstākļos. Šādas krāsns cena ir par apmēram 20% augstāka nekā parasta kamīna cena, taču siltuma īpašības un funkcionalitāte daudzkārtēji atsver šo ieguldījumu.

No Kamina produkcijas īpaši izceļamas ir arī jaunās dizaina līnijas krāsnis. To apdarē izmantoti augstvērtīgi materiāli, kā piemēram, ziepjakmens klints iezis un moderni apstrādāts metāls. Izmantotās tehnoloģijas nodrošina efektīvāku dūmgāžu sadedzināšanu labākam sadegšanas koeficentam, savukārt īpaši veidotās gaisa sprauslas nodrošina diezgan intriģējošu uguns liesmas rotaļu vertikālajā kurtuvē. Šīs krāsnis īpaši piemērotas moderniem mūsdienīgiem dzīvokļiem un mājām. Atbilstoši Jūsu vajadzībām aicinām iegādāties kamīnkrāsni vai kamīnu salonā Kamina. Salonā regulāri pieejami īpaši piedāvājumi pieprasītākajiem modeļiem.

Iepazīties ar populārākajiem kamīnu modeļiem varat ielādējot arī produktu aprakstu.

Podiņu kamīnkrāsnis, kamīni, plītis un krāsnis–kamīnu salonā Kamina, E. Birznieka- Upīša ielā 18, tālrunis – 7281940, 9224495.

Sīkāka informācija (http://www.kamina.lv)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!