Plašajam Ventspils aktīvā atpūtas un tūrisma objektu klāstam, pagājušā gada nogalē pievienojies vēl viens piedāvājums, mūsdienīgs atpūtas centrs - Ūdens atrakciju un SPA komplekss.

Ūdens atrakciju daļā izveidots 1,6 m dziļš mākslīgo viļņu baseins, kurā viļņi darbojas periodiski. Baseinā ir pretstraumes masāža un strūklas. Blakus viļņu baseinam atrodas siltais baseins ar ūdens kaskādi un horizontālām masāžas strūklām, bērnu baseins ar figūrām - čūsku, putnu un sēni, kā arī divas 53 un 56 m garas un 6 m augstas slīdrenes, "Kalnu upe", divas SPA vannas un sauna. Savukārt kompleksa SPA zonā atrodas trīs dažādas pirtis, sāls istaba, aukstā ūdens baseins, piecvietīga masāžas vanna, masāžas dušas, aukstā ūdens toveris un mākslīgā ledus ģenerators. Turku pirtī apmeklētāji paši var izvēlēties četrus dažādus aromātus. Pirtīs, saunās un sāls istabā skan nomierinoša mūzika. Gaisa temperatūra ir ~28˚C, viļņu baseinā, kas savienots ar slīdkalniņiem ~26˚C, bet bērnu baseinā, masāžas vannās un burbuļvannās ir ~36˚C.

Sāls istaba ir telpa, kur sienas, griesti un grīda ir pārklātas ar īpašu sāls kārtu. Uzturēšanās sāls istabā veicina visa organisma attīrīšanos un atjaunošanos, noņem uzkrāto stresu un nogurumu, uzlabojas ķermeņa ādas struktūra un noregulējas dabiskā vielmaiņa, paaugstinās organisma spēja pretoties dažādām slimībām. Uzturēšanos sāls istabā rekomendē, lai ārstētu elpošanas ceļu slimības, plaušu slimības, ādas slimības. To iesaka apmeklēt smēķētājiem un tiem, kas strādā putekļainās vai slikti vēdinātās telpās, vai arī telpās, kur ir kondicionēts un pārāk sauss gaiss. Sāls istabu iesaka apmeklēt arī bērniem ar vāju imunitāti, diatēzi, alerģiju, bronhiālo astmu u. c. slimībām. Sāls istabā ieteicams uzturēties 15 - 20 minūtes.

Gan ūdens atrakciju, gan SPA pakalpojumus var iegādāties kopā vai atsevišķi. Vienreizējs Ventspils peldbaseina relaksācijas kompleksa apmeklējums ilgst 2 stundas, tāpat iespējams iegādāties arī dienas kartes.

Ūdens atrakciju un SPA kompleksa cenas noteiktas, sadalot izcenojumu klusajā sezonā (darba dienas), kad cenas ir lētākas un aktīvajā sezonā (brīvdienas), kad cenas ir augstākas. Ventspils peldbaseinā var iegādāties arī peldbaseina Dāvanu kartes.

Ventspils peldbaseins ir Olimpiskā centra "Ventspils" struktūrvienība.

Papildus informācija www.ventspilspeldbaseins.lv

Informāciju sagatavoja:

SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils"" 

Sporta un mārketinga daļa

Adrese: Sporta iela 7/9, Ventspils, LV 3601

E-pasts: info@ocventspils.lv
Tel.: +371 636 22587
Fakss: +371 636 21977

 www.ocventspils.lv



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!