Pēdējā gada laikā no Latvijas uz ES valstīm strādāt devušies vairāk nekā 40 000 cilvēku. Bet pēc neoficiālas informācijas – vairāk nekā 100 000 cilvēku. Visbiežāk izvēlas Īriju un Lielbritāniju. Diemžēl eksistē milzīga problēma – lielākā daļa latviešu gandrīz nemaz nezin tās valsts valodu, uz kuru viņi dodas. Un tas, tieši ietekmē viņu peļņu. Bez svešvalodas zināšanām jūs nevarat cerēt uz lielu peļņu. Multimediju komplekss Quick Teacher CD-ROM diskā angļu valodas apguvei, palīdzēs jums ārvalstīs nopelnīt vairāk naudas.
Anita Oškalne

Ja jums šķiet, ka varēsiet, piemēram, Īrijā bez angļu valodas zināšanām nopelnīt pieklājīgu naudu, tad jūs maldāties. Tie laiki ir pagājuši, un šobrīd situācija ir pavisam citāda. Mēs nolēmām vērsties pie profesionāļa, lai iegūtu informāciju no „pirmavota”:

Aleksandrs PANDERS, SIA Options Employment Baltic direktors Mūsu uzņēmums, ir viens no lielākajiem Anglijas darbā iekārtošanas birojiem licenzēta filiāle. Patiesi, lielākā daļa cilvēku, kas vēlas doties strādāt uz ārzemēm, nezina valodu. No mūsu pieredzes tie ir 80 – 90 %. Tiem, kas jums saka, ka, lai strādātu Anglijā, valoda nav vajadzīga, nav taisnība. Jums ir jāsaprot, ko no jums prasa – tas attiecas kā uz darba pienākumiem, tā arī, piemēram, uz uguns drošības noteikumu ievērošanu. Šī iemesla dēļ labu darbu un tādējādi arī labu atalgojumu bez valodas zināšanām jūs neatradīsiet. Pēc ES paplašināšanās strauji pieaudzis Īrijā un Anglijā strādāt gribošo skaits. Līdz ar to pieaugusi arī konkurence, tādēļ priekšroka tiek dota tiem, kuriem ir darba pieredze un valodas zināšanas. Diemžēl daudzi uzņēmumi, kas iekārto cilvēkus darbā ārzemēs, turpina mānīt savus klientus. Tādēļ, kad cilvēks atbrauc uz Angliju, izrādās, ka bez angļu valodas zināšanām viņš nevienam nav vajadzīgs. Bieži jau pašā Anglijā uz mūsu Londonas biroju nāk cilvēki no Latvijas, Krievijas un citām valstīm un lūdz iekārtot darbā. Parasti to izdarīt ir ļoti grūti. Lai izvairītos no šādām situācijām, nepieciešams pārvaldīt valodu. Jo pat tad, ja jums ir paveicies atrast darbu arī bez valodas zināšanām, jūsu alga tik un tā būs daudz zemāka nekā tā varētu būt.

Tātad – zināt valodu sarunvalodas līmenī ir ļoti izdevīgi. Jūs atradīsiet daudz interesantāku darbu un pelnīsiet vairāk. Nepieciešams tikai apgūt angļu sarunvalodu. Vēlams ātri un pēc iespējas lētāk. Šeit optimāla izvēle būs multimediju komplekss Quick Teacher.

IEMĀCIETIES SVEŠVALODU 2 MĒNEŠOS

Standarta angļu valodas kursos ar pasniedzēju jūs iemācīsieties valodu labākajā gadījumā 8 – 12 mēnešos. Ar Quick Teacher palīdzību jūs iemācīsieties angļu valodu 2 mēnešos. Kā iespējams apgūt valodu tik ātri? Izlasiet šo: pirmais posms darbam ar Quick Teacher ir 10-20 minūtes - tieši tik ilgi, cik var skatīties monitorā bez īpaša sasprindzinājuma. Ātrā Skolotāja pamatā ir ideja par neapzinātu informācijas uztveri. Izskatās tas šādi: uz ekrāna parādās angļu vārdi ar tulkojumu, kas mainās ar ātrumu 25 pāri sekundē. Pēc tam jāpāriet uz apzinātās kontroles režīmu. Tā jūs pārbaudīsiet, ko no visa redzētā esat iegaumējis. Uz ekrāna pēc kārtas parādīsies tieši tie paši vārdi, un katram dators piedāvās septiņus tulkojuma variantus latviešu valodā, bet jums jāizvēlas pareizais. Sākumā šķitīs, ka jūs kaut kādā veidā uzminat pareizās atbildes. Taču ar laiku sapratīsiet, ka uz labu laimi orientēties šādā nepazīstamas leksikas daudzumā nav iespējams. Šeit parādās virsatmiņas efekts – tā pati neapzinātā informācijas uztvere.

Tālāk visa kursa gaitā jūs turpināsiet šādā veidā strādāt vispirms ar vārdiem, pēc tam ar frāzēm un teikumiem. Sīkāk par Quick Teacher varat uzzināt interneta mājaslapā QT.lv

Eiropas sertifikāti un patents apstiprina šīs metodes efektivitāti. Spriežot pēc aptaujas, 94,8% Quick Teacher lietotāju arī atzīst tā efektivitāti.

EKONOMIJA 382,50 Ls

Apgūstot svešvalodu ar Ātro Skolotāju, jūs ietaupāt vismaz 382,50 latus. Kā mēs to aprēķinājām? Skatieties paši: lai iemācītos 2 000 svešvārdu (nepieciešamais valodas zināšanu minimums) un gramatikas pamatus, jums standarta kursos ar pasniedzēju nepieciešamas apmēram 150 mācību stundas. Mācību stunda ar pasniedzēju maksā 3-5 lati. Kopā vidēji sanāk 500 latu. To pašu 2 000 vārdu apguve ar Ātro Skolotāju būs daudz lētāk. Quick Teacher maksā 117,50 latus (iesk. PVN), tā jūs ietaupāt 382,50 latus. Un jūs iemācīsieties svešvalodu 2 mēnešu laikā: 2 000 jaunu vārdu katrās 60 mācību stundās. Pie tam kopējais vārdu krājums ir daudz lielāks par pamata 2 000 vārdiem. Ir divi komplekti: no 4 500 līdz 10 000 vārdiem + vairāk nekā 3 000 frāzes un teikumi. Turklāt nodarbībām pie pasniedzēja jāpieskaita vēl papildus izdevumi – vārdnīcas, rakstāmlietas, literatūra, audiomateriāli utt. Multimediju kompleksā jau ir viss nepieciešamais valodas apguvei – gramatika, iespēja trenēt izrunu un pareizrakstību, tulkojums, fonētika, pakāpenisks leksikas apkopojums, iegūto zināšanu pārbaude un daudz kas cits. Kopā ar Quick Teacher nāk vienkārša un detalizēta apmācības metodikas instrukcija.

Aleksandrs OBULEVIČS, multimediju komplekta Quick Teacher izstrādātāju pārstāvis, personīgo spēju attīstības treneris (Coach, Eriksonas Universitāte, Vankūvera, Kanāda), sertificēts psihologs (Brisele, Beļģija), SIA M.A.R.I.D.I direktors Kā ar Quick Teacher palīdzību jūs sasniedzat tik labus rezultātus? Tas ir sasniegums mūsdienu psiholoģijā, nevis burvestība vai kāds brīnums. Brīnumi nenotiek – jums tikai regulāri jānodarbojas ar šo multimediju kompleksu. Pavisam nesen Quick Teacher mājas lapā jūsu ērtībai parādījās šīs programmas datorprezentācija. Jūs tikai nolādējiet PowerPoint failu no mājas lapas un skatieties Quick Teacher prezentāciju uz sava datora. Šajā prezentācijā pastāstīts par to, kā tieši darbojas programma, un kā jūs apgūsiet angļu valodu 2 mēnešu laikā. Un atcerieties, ka, apgūstot angļu valodu ar Quick Teacher, jūs ietaupāt vismaz 382,50 Ls salīdzinājumā ar izmaksām par citiem apmācību veidiem.

www.QT.lv

Zvaniet pa tālr. 7 50 99 99

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!