Foto: Publicitātes attēli
Ikvienam var gadīties kāda sadzīves trauma, kā aprūpei ir nepieciešama mediķu palīdzība. Ne vienmēr gadījums ir tik nopietns, lai sauktu ātro palīdzību, taču arī nav tik niecīgs, lai vairākas stundas gaidītu rindā slimnīcas traumpunktā.

Šādām situācijām MFD Veselības centrā "Pārdaugava" tika izveidots ķirurģijas un traumatoloģijas dienests, kur pieredzējuši ķirurgi un traumatologi, ortopēdi sniedz tūlītēju medicīnisko palīdzību virspusēju traumu, lūzumu un vieglu apdegumu gadījumā, veic brūču primāro ķirurģisko apstrādi un ģipša pārsēja uzlikšanu, kā arī noņemt nelielus veidojumu, ārstē ieaugušus nagus un dažādas locītavu saslimšanas.

Par pacientu veselību un komfortu rūpējas sertificētas medicīnas māsas un ārsti: ķirurgi dr. J. Maslobojevs, dr. S.Gusačenko, dr. I. Tračums, traumatologs - ortopēds dr. K. Vīksna.

Ķirurģijas un traumatoloģijas dienestā pirmreizējas pieņemšanas maksa ir 7,00 Ls, atkārtotas pieņemšanas maksa 5,00 Ls.

Ārpus ķirurģijas un traumatoloģijas dienesta ietvariem, MFD Veselības centrā "Pārdaugava" konsultācijas vispārējās ķirurģijas jautājumos sniedz ķirurgs dr. J. Žarinovs, traumatologs - ortopēds dr. A. Vikmanis, proktologi Dr. A. Brikuns un I. Melbārde. Bērnu ķirurgs un proktologs Prof. Dr. A. Eņģelis, bērnu ķirurgs Dr. Dž. Rozītis, kā arī, bērnu traumatologs - ortopēds Dr. U. Bergmanis.

Iepriekšminēto speciālistu pirmreizējās pieņemšanas maksas ir 20,00 Ls, atkārtotas pieņemšanas maksa 15,00 Ls.

Ķirurģijas dienests strādā ciešā sadarbībā ar pārējiem MFD Veselības centra "Pārdaugava" speciālistiem un nepieciešamības gadījumā iesaista tos ārstēšanas procesā. Šeit ir iespējams veikt plaša klāsta vizuālās un funkcionālās diagnostikas izmeklējumus - datortomogrāfiju, rentgenogrāfiju, mamogrāfiju, ultrasonogrāfiju, doplerogrāfiju, ehokardiogrāfiju un elektrokardiogrāfiju.

Dienests uzņem gan akūtus pacientus, gan pacientus pēc plānveida pieraksta un sniedz pēc traumu aprūpi un rehabilitāciju. Medicīniskā palīdzība tiek nodrošināta ātri un kvalitatīvi, izmantojot modernas diagnostikas iespējas un ietverot individuālu servisu.

Ķirurģijas un traumatoloģijas dienesta pakalpojumi pieejami katru darba dienu un sestdienu MFD Veselības centra "Pārdaugava" darba laikā, darba dienās no plkst. 8.00 līdz 20.00, sestdienās no plkst. 9.00 līdz 15.00.

Ir noslēgti līgumi ar visām apdrošināšanas sabiedrībām.

Laipni gaidīti MFD Veselības centrā "Pārdaugava"!

MFD Veselības centrs "Pārdaugava"

Rīgā, Vienības gatvē 109
Darba laiks: darba dienas 08:00 - 20:00, sesdiena: 09:00 - 15:00, svētdiena: slēgts.
Tālr: 67 13 13 16
www.mfd-pardaugava.lv

Seko MFD Veselības grupas jaunumiem sociālajos tīklos:

Facebook Twitter Draugiem.lv

Par MFD Veselības centru "Pārdaugava"

MFD Veselības centrs "Pārdaugava" ir viena no mūsdienīgākajām medicīnas iestādēm Latvijā, kuras pamatvērtība ir katra pacienta veselība, individuāla pieeja un apkalpošana. Veselības centrā ir izveidots vesels komplekss, sistēma, lai pacients bez kavēšanās varētu pārbaudīt veselības stāvokli, veikt diagnostiku un saņemt norīkojumu ārstēšanai vai rehabilitācijai. Nekādu rindu un diagnostikas rezultātu gaidīšanu vairāku nedēļu garumā. Viss notiek ātri un profesionāli. Piesakot vizīti, gaidīšanas laiks nepārsniedz nedēļu.

MFD Veselības centrā "Pārdaugava" strādā vispieprasītākie speciālisti gan bērniem, gan pieaugušajiem, ir uzstādītas mūsdienīgākās diagnostikas iekārtas.

Rehabilitācijas iespēju dažādība ir viena no MFD Veselības centra "Pārdaugava" priekšrocībām. Veselības centrā ir pieejama fizikālā terapija, fizioterapija, masāža, bērnu vingrošana pēc Bobata metodes un plaši pazīstama rehabilitācijas metode pieaugušajiem - Slinga terapija.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!