Foto: Publicitātes attēli
Pavasaris ir tas laiks, kad „pēkšņi” konstatējam, ka kautkas nav kārtībā ar ādu – tā kļuvusi sausāka, blāva un nogurusi, parādījušās grumbiņas tur, kur nav bijušas agrāk. Parastie ikdienas kopšanas līdzekļi vairs nepalīdz un katrs skats spogulī bojā garastāvokli... Jo vecāki mēs kļūstam, jo šie simptomi kļūst izteiktāki.

Šajā kritiskajā laikā ir vērts pievērsties ādas kompleksajai atjaunināšanai -

Biorevitalizācija + Ķīmiskie pīlingi + Vitamīni & Aminoskābes.

Ķīmisko pīlingu un bioreparācijas/biorevitalizācijas procedūru kombinācija pēc noteiktas shēmas dod dziļu un isteiktu efektu vairākos virzienos:

  • dziļi attīra ādu, atbrīvo to no dziļajiem komedoniem, pārlieku biezās raga kārtas - āda kļūst tīrāka un gludāka;
  • stimulē veco kolagēna šķiedru noārdīšanos un jauno kolagēna - elastīna šķiedru veidošanos - āda kļūst mirdzošāka, dzidrāka;
  • hialuronskābes, aminoskābju un vitamīnu preparātu injekcijas piegādā visus nepieciešamos ādas atjaunināšanai „celtniecības„ materiālus - āda kļust tvirtāka, līdzenāka, mazinās sīkās grumbiņas, nostiprinās sejas ovāls.

Parasti intensīvais atjaunošanas kurss ietver 3 - 4 ķīmiskā pīlinga un 3 - 4 biorevitalizācijas/bioreparācijas procedūras.

Kompleksā pieeja ļauj panākt teicamus rezultātus, jo piesātina ādu ar aktīvām vielām pietiekošā apjomā, lai palaistu un ilgstoši noturētu atjaunināšanas mehānismus.

 Kompleksās pieejas būtība:

  1. Dažādu mehānismu pielietošanu, lai ietekmētu vienu procesu -

biorevitalizācija - stimulē endogēnās hialuronskābes sintēzi, savukārt ķīmiskā pīlinga sastāvā esošā glikolskābe stimulē fibroblastu receptoru daudzuma (caur kuriem iedarbojas hialuronskābe) palielināšanu.

  1. Atšķirīgu procesu ietekmēšanu, lai padziļinātu vienu efektu -

glikolskābe stimulē jauna kolagēna-elastīna sintezi bet biorevitalizācija ar hialuronskābi uzlabo un nodrošina tam nepieciešamo vidi.

  1. Iedarbību dažādos ādas līmeņos - ādas atjaunināšana kopumā -

biorevitalizācija ( hialuronskābes injekcijas) un bioreparācija (injekcijas ar hialuronskābi + aminoskābes / vitamīni) iedarbojas uz dermu, uzlabojot ādas elastību, tonusu, krāsu. Pīlings ar glikolskābi ļauj aktīvi ietekmēt ādas virsslāni - attīrīt, atbrīvot no hiperkeratozes, atjaunot hialuronskābes un dabiskā mitrinājuma faktora sintēzi tādejādi uzlabojot ādas krāsu, elasticitātes un mitrināšanas pakāpi epidermā.

Procedūru kurss nodrošina ādas atjaunošanu, dziļu mitrināšanu, sejas krāsas uzlabošanu un sīku krunciņu izlīdzināšanu.

Protams, pavasaris ir laiks arī citām kompleksām atjaunošanas procedūrām ar izteiktu liftinga, anti-ageing vai dziļu ādas mitrināšanas efektu. Kompleksās procedūras ietvaros ķīmiskos pīlingus apvieno ar aktīvo vielu koncentrātiem, nepieciešamo problēmu risināšanai. Arī mezoterapijas procedūras lieliski „sadarbojas" ar ķīmiskiem pīlingiem -  tā panākot daudz izteiktāku efektu strādājot ar dažādām ādas problēmām.

Mezoterapija, biorevitalizācija un bioreparācija - injekciju metodes.

Ar injekciju palīdzību dažados ādas slāņos tiek ievadītas ādas jaunībai nepieciešamās vielas - vitamīni, minerālvielas, aminoskābes, dažādu koncentrāciju un apstrādes veidu hialuronskābe un citi specifiski preparāti.

Ir pieejami augstvērtīgi biorevitalizanti un mezoterapijas preparāti dažādai klientu rocībai.

Objektīvi izvērtēt kādas procedūras vai to komplekss būtu nepieciešamas tieši jums iepējams konsultāciju laikā kosmetoloģijas privātpraksē Este BEAUTY, kas atrodas Rīgas centrā, Kr.Barona ielā 82. Pieredzējusi kosmetoloģe, Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijas biedrs, Sandra Timofejeva novērtēs jūsu ādas stāvokli un vajadzības, pastāstīs par dažādu preparātu un metožu pielietošanas iespējām, sniegs rekomendācijas ādas kopšanā mājās ar jums piemērotiem kopšanas produktiem.

Sastādot procedūru plānu vienmēr atrodam risinājumu, kurš nodrošina labus rezultātus un klientam finansiāli ir pieņemams.

Rezervējot vizīti līdz 15.maijam piedāvājam bezmaksas konsultāciju un  atlaides:

  • 25% ķīmiskajiem pīlingiem (anti-ageing, mitrinošiem, ārstnieciskiem, attīrošiem);
  • 25%  kompleksā procedūra (ķīmiskais pīlings + problēmai atbilstoši aktīvo vielu koncentrāti);
  • 25%  mezoterapijai - vitamīnu, minerālvielu un citu aktīvo vielu kompleksiem, ādas nostiprināšanai, liftingam, anti-ageing u .c.;
  • 20%  bioreparācijai (hialuronskābe + vitamīni/ aminoskābes);
  • 15%  biorevitalizācijai (augstimolekulārās hialuronskābes preparāti pēc klienta izvēles - IAL, MESOLIS, MESOLIS+, JUVIDERM HIDRATE, HIALUDERM un citi);
  • 35 % 10 ķermeņa procedūru kurss ar aparātu TechniSPA - apvieno vakuuma, galvāniku un miostimulāciju. Palīdz atgūt labas ķermeņa formas, apkarot celulītu.

Pieteikt vizīti var pa tālruni 20027909.

Ieskats : www.st-beauty.lv
Izsmeļošu informāciju par procedūrām un preparātiem varat saņemt konsultācijas laikā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!