Foto: Publicitātes foto
Miljoniem sieviešu un vīriešu sapnis visā pasaulē - sakārtot savu augumu bez stingrām diētām un intensīviem treniņiem – beidzot ir piepildījies! Mūsdienās ķermeņa korekcijas jomas speciālistu arsenālā ir kriolipolīzes procedūra – aparātu metode lieko tauku samazināšanai, kuras pamatā ir kontrolēta taukaudu sasaldēšana. Mēs varam teikt, ka kriolipolīze ir liposakcijas analogs, tikai bez ādas bojājumiem, anestēzijas un rehabilitācijas perioda. Zinātnieki ir pierādījuši, ka pēc 1 seansa pakāpeniski samazinās ķermeņa tauku daudzums apstrādātajā zonā par 23% -25%!

Uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem par kriolipolīzes procedūru atbild Līga Avena, med & SPA centra Estetik SPA fizioterapeite (www.estetikspa.lv).

1) Kas ir kriolipolīze un kādam nolūkam tā tiek veikta?

Kriolipolīze ir procedūra liekā apjoma samazināšanai, izmantojot lokālu kontrolētu tauku šūnu sasaldēšanu līdz -10º C. Daudzu gadu laikā veiktie zinātniskie pētījumi pierāda, ka ilgstoša (1 stundas laikā) tauku šūnu atdzišana rada šo šūnu bojājumus, tomēr apkārtējie audi necieš, jo ir spējīgi labāk pielāgoties aukstumam. Procedūra ir droša, nesāpīga un praktiski nerada blakusparādības (retos gadījumos apstrādātajā zonā parādās zilumi un tā mēdz būt nejūtīga).

2) Uz kurām ķermeņa daļām var veikt procedūru?

Procedūru var veikt vēdera lejasdaļai un augšdaļai, sāniem, augšstilbiem, augšstilbu iekšējai daļai, tauku nogulsnēm uz muguras, kā arī uz rokām.

3) Kādas sajūtas rodas procedūras laikā?

Pirmās 3-5 minūtes apstrādes zonā klients var just vakuuma iedarbību, kā arī vieglu tirpšanu vai dedzināšanu. Procedūras laikā 99% klientu neizjūt diskomfortu.

4) Kur tauki pazūd pēc procedūras?

Kristalizētās tauku šūnas, kuras tika sasaldētas, dabiskā veidā atmirst (apoptozes process). Tauku šūnu sadalīšanās gala produkti tiek izvadīti caur limfātisko un asinsrites sistēmu. Process ilgst 1-3 mēnešus atkarībā no klienta individuālajām īpašībām (vecuma, vielmaiņas, dzīvesveida utt.)

5) Kad parādās pirmie rezultāti pēc procedūras?

Rezultāts parasti ir manāms 4 nedēļu laikā pēc procedūras.

6) Vai es varu atgriezties normālā dzīvē tūlīt pēc procedūras?

Jā, pēc procedūras jūs varat droši atgriezties pie ierastajām ikdienas aktivitātēm.

7) Cik procedūras ir nepieciešamas rezultāta sasniegšanai?

Lai sasniegtu optimālu rezultātu 1 zonai nepieciešams veikt 1-4 procedūras atkarībā no tauku krokas biezuma, vecuma, dzīvesveida, kā arī klienta individuālajām īpašībām. Procedūra vienai zonai (piemēram, vēderam) tiek veikta 1 reizi mēnesī.

8) Kāda ir procedūras cena?

Cena ir atkarīga no manipulu skaita, kas būs jāuzliek uz problēmzonām. 1 manipulas apjoms ir aptuveni vienāds ar sievietes plaukstu.

Cena par

  • 1 manipula (vēdera lejasdaļa, neliels apjoms) – Eur 90.00
  • 2 manipulas (piemēram, sāni vai kāju iekšpuse vai rokas) - EUR 160,00,
  • 4 manipulas (piemēram, liels vēders vai sāni un kājas iekšpusē vai kājas iekšpusē un galifē zona) - EUR 290,00

Kriolipolīzes procedūras med & SPA centrā Estetik SPA veic speciālisti ar medicīnisko izglītību ar vienīgo itāļu aparātu FusioMED Cryoliposculpt Latvijā.

Bruņinieku iela 21, Rīga
tālr. 67321037, 27077331
www.estetikspa.lv
info@estetikspa.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!