Foto: Publicitātes attēli

Pavasaris nenoliedzami ienes jaunas vēsmas un pārmaiņas mūsu dzīvē: gribas nomainīt piezemētās ziemas aktualitātes uz dzīvespriecīgiem toņiem, gribas ļauties spēlēm ar jauniem tēliem un veidoliem. Tirdzniecības centrs Spice šajā pavasarī aicina ļauties iedvesmai un iekļaut pavasari savā dienas kārtībā! Jauni pirkumi, jauni modes zīmoli un fantastiska iespēja laimēt iepirkšanos 100 latu vērtībā kopā ar populāriem modes māksliniekiem.

Ļaujies izcilu modes zīmolu iedvesmai

Spices modes veikalu klāstu šajā pavasarī izpušķo vairāki jauni izcilu modes zīmolu veikali. Spicē atvērts Latvijā pirmais spāņu zīmola Massimo Dutti ekskluzīva boutique stila koncepta veikals. Šo pasaulē iecienīto zīmolu raksturo izsmalcināts stils un kvalitāte, un to izvēlas neatkarīgi vīrieši un sievietes, mūsdienīga un pilsētnieciska stila cienītāji.

Vīriešus un sievietes, kuri savai garderobei izvēlas elegantas un kvalitatīvas lietas, iedvesmos amerikāņu zīmols Tommy Hilfiger. Jaunatvērtajā veikalā Spicē ir pieejami ikdienas klasiskās līnijas apģērbi un plašs aksesuāru klāsts. Starp citu, tieši caur Tommy Hilfiger zīmolu Eiropā ienācis amerikānisms.

Ja mīli spēlēties un eksperimentēt ar modi un nebaidies no sarežģītiem krāsu salikumiem, iedvesmojies itāļu apģērbu zīmola iBlues veikalā. Tur varēsi radīt modernas un elegantas sievietes tēlu ar pārliecības pilnu piegriezumu un precīzu krāsu atlasi. Vēl viens itāļu apģērba zīmols - MAX&CO - ļaus radīt jaunās mūsdienīgas sievietes tēlu ar radošu ideju un modernās tehnoloģijas ideālu kombināciju. Savukārt, palutināt savas kājas ērtos un stilīgos apavos sievietēm un vīriešiem varēsiet jaunajā monobrenda apavu veikalā Clarks - kvalitāte garantēta kopš 1825. gada!

Papildini pavasara garderobi un iepērcies kopā ar populāru modes mākslinieku

Jaunās kolekcijas Spices veikalos ir pārsteidzošas - piesātinātas krāsas, gan klasiski, gan neordināri silueti un trendīgi materiāli. Šī mode tevi uzrunās un iedvesmos, un aicinās ļauties labām pārmaiņām.

Izskaistini savu garderobi vai māju, iepērkoties laikā no 12.aprīļa līdz 2.maijam vismaz 15 latu vērtībā tirdzniecības centros Spice vai Spice Home, un laimē momentloterijā dāvanu no 10 000 latu balvu fonda - 100 septiņu populāru modes mākslinieku un interjera stilistu konsultācijas un 100 Spices dāvanu kartes 100 latu vērtībā jauno kolekciju pirkumiem!

Divu stundu konsultāciju laimīgajiem uzvarētājiem sniegs kāds no izcilajiem Latvijas Modes palātas ekspertiem - Sonita Pāvuliņa, Aleksandrs Pavlovs, Iveta Vecmane, Līga Banga un Arvils Linde, un interjera stilistes Zane Skalberga un Kristiāna Lepse. Šie stila un modes profesionāļi pavērs jaunu modes un interjera pasauli, kurā ikviens aicināts atrast iedvesmu jaunajai sezonai.

Lai piedalītos momentloterijā, ar savu pirkuma čeku vismaz 15 latu vērtībā dodies uz Spices informācijas centru un uzreiz uzzini, vai esi laimējis konsultāciju pie kāda konkrēta stilista. Laimētāji uzreiz varēs pieteikties konsultācijai, kuras laikā izmantot savu dāvanu - 100 latu dāvanu karti. Pirkumi Spicē iedvesmo, ļaujies tiem!

Detalizētāka informācija par kampaņu: www.spice.lv


spice

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!