Foto: Publicitātes foto
Reizēm nemanot mēs varam attapties neveselīgā situācijā, kad darbs par daudz ir iezadzies mūsu privātajā dzīvē un atpūtai un citām nodarbēm atvēlam par maz laika. Šāds dzīvesstils ilgtermiņā var novest pie spēku izsīkuma un noguruma, kā arī pasliktināt veselību, produktivitāti un attiecības ar citiem cilvēkiem. Ja šķiet, ka tas skāris tevi, meklē veidus, kā savu ikdienu mainīt un padarīt to līdzsvarotāku un veselīgiem ieradumiem piepildītāku.

Dod priekšroku sev un savai labsajūtai

Lai izveidotu līdzsvarotāku ikdienu, vari sākt ar sava dienas plāna pārskatīšanu un darāmo lietu prioritizēšanu. Tikpat svarīgi, kā paveikt darba uzdevumus laikā, ir arī parūpēties par sevi un savu pašsajūtu, veltīt pietiekami daudz laika miegam, atpūtai un ar darbu nesaistītām nodarbēm. Iespējams, ka šodien plānoto darbu, ko par varītēm vēlējies pabeigt vēlā vakara stundā, vari izdarīt rīt, un tā vietā šodien laikus aiziet gulēt. Turklāt izgulējies un možs, visticamāk, būsi arī produktīvāks un ieplānoto darbu varēsi paveikt ātrāk.

Savā ikdienā noteikti var un vajag ieviest fiziskās aktivitātes un nodarbes, kas uzlabo pašsajūtu, kā arī samazina dienas laikā uzkrāto stresu. Te lieliski palīdzēs veselības un sporta platforma "Stebby", kurā katram lietotājam pieejams plašs sporta, veselības un labsajūtas pakalpojumu klāsts.

Labsajūtas maciņš "Stebby" – kā tas palīdzēs man?

"Stebby" katrs lietotājs var meklēt, salīdzināt un iegādāties sporta nodarbības, SPA apmeklējumus, procedūras, visa veida masāžas, rehabilitācijas un ārstniecības pakalpojumus, golfu, veikbordu, uztura konsultācijas un plānus, pat sejas jogu un citas veselībai un slīdzsvarotākaii ikdienai noderīgas izvēles Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

"Stebby" sadarbības partneru vidū ir tādi labi pazīstami zīmoli kā: "Hotel Jūrmala SPA", "Klīnika Diamed", "DCH Studija", "Urban Yoga", "Lemon Gym", "Klīnika Dzintari", "Līgatnes rehabilitācijas centrs", golfa klubs "Viesturi", O'Learys un daudzi citi. Ja vēlies sākt nodarboties ar jogu, dejām, apmeklēt ārstniecisko masāžu vai pieteikties mākslas terapijai un nezini, uz kuru vietu doties, droši izvēlies "Stebby" sadarbības partnerus Latvijā vai pārējā Baltijā. Kā saka "Stebby" kolēģi "Tad, kad nezini ko ēst vakariņās, – tu dodies uz "Wolt" vai "Bolt". Kāpēc, lai tad, kad nezini kur trenēties vai relaksēties, tu nedotos uz "Stebby"?

Turklāt platformā cenas nereti ir pievilcīgākas nekā citviet. Braucot uz SPA Igaunijā un Lietuvā, visticamāk procedūru iegāde būs izdevīgāka tieši "Stebby". Platformu var lietot gan uzņēmumi, kas rūpējās par darbinieku veselību un darba-privātās dzīves balansu, gan pakalpojumu sniedzēji, kuriem pakalpojumu reģistrācija ir bez maksas, gan arī visi Baltijas iedzīvotāji, kuri vēlas ieguldīt savā veselībā un labsajūtā, izvēloties no plaša piedāvājuma.

"Stebby" – papildu bonuss darbā, kas neuzliek robežas

Tā kā darbā nereti pavadām lielāko nomoda daļu, ir patīkami, ja papildus algai darba devējs sniedz iespēju saņemt bezmaksas pakalpojumus, kas gan īstermiņā, gan ilgtermiņā palīdzēs darbiniekiem justies labāk. Turklāt būtiski ir piedāvāt darbiniekiem izvēles brīvību: kas der vienam, iespējams, nederēs citam.

"Stebby" lietotāji, kuriem platformu darba devējs piedāvā kā papildu bonusu, paši par uzņēmuma piešķirtajiem līdzekļiem var piemeklēt sev atbilstošākus pakalpojumus un aktivitātes. Līdz ar to darbiniekam nav jāapmeklē tikai, piemēram, viens noteikts sporta klubs, vingrošanas studija vai ārstniecības iestāde.

Populārākie pakalpojumi "Stebby" lietotāju vidū no veikbordinga līdz sporta precēm

Kā stāsta "Stebby Latvija" vadītāja Katrīna Zeimane, pašlaik lietotāji Latvijā gan nodarbojas ar sportu un apmeklē masāžas, gan arī ir iecienījuši tādus pakalpojumus kā veikbordu un sporta preces. Savukārt uzņēmumu piešķirtais budžets vienam darbiniekam svārstās vidēji no 15 līdz 50 eiro mēnesī.

Jāpiebilst, ka pat 10 eiro mēnesī var palīdzēt cilvēkam uzturēt veselību, piemēram, iegādājoties vitamīnus, SPA apmeklējumu vai kādu ārstniecības pakalpojumu. "Sadarbojoties ar uzņēmumiem, dzirdēti daudzi labie piemēri, kad, pateicoties "Stebby", darbinieki ir pievērsušies sportam un ieviesuši savā ikdienā jaunus ieradumus, kas uzlabo pašsajūtu. Veidojot veselīgu un līdzsvarotu ikdienu, rūpes par savu darbinieku garīgo un fizisko veselību, investīcijas darbinieku labsajūtā ir tas, ko novērtē ikviens darba ņēmējs," stāsta K.Zeimane.

Vislielākā elastīgo labumu priekšrocība – neviens HR vadītājs nezina labāko veidu, kā ieguldīt cilvēka veselībā, to zina tikai pats cilvēks, jo katram darbiniekam šīs nepieciešamības ir atšķirīgas. Turklāt pieslēdzot "Stebby", uzņēmums atbrīvo arī administratīvo resursu, jo platformā virkne procesu ir automatizēti.

"Pats galvenais rezultāts, ko vēlamies panākt, piedāvājot "Stebby" uzņēmumiem, ir veselīgāki, laimīgāki, motivētāki, un produktīvāki darbinieki. Jo labāk cilvēki jūtas, jo vairāk uzlabojas kopējās komandas gars un veiktspēja," piebilst K. Zeimane.

Par "Stebby"

"Stebby" ir Igaunijā radīta veselības un sporta platforma, kas paredzēta uzņēmumu darbiniekiem kā alternatīvs risinājums tradicionālo bonusu vietā. "Stebby" visās trijās Baltijas valstīs kopumā izmanto 1500 uzņēmumi. Aplikācijai pašlaik ir vairāk nekā 150 000 lietotāju, un tajā iespējams izvēlēties no vairāk nekā 2000 veselības un sporta pakalpojumu sniedzējiem. Plašāka informācija par platformu pieejama mājaslapā stebby.eu/lv/. Papildu uzņēmumiem "Stebby" var izmantot ikviens interesents, reģistrējoties un pats sedzot aplikācijā pieejamo sporta pakalpojumu izmaksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!