Sapnis par bērnu ir pati dabiskākā cilvēka vēlme. Tās priekšā pārējais kļūst mazsvarīgs. Mūsdienās sestā daļa laulāto pāru saskaras ar grūtniecības iestāšanās problēmām. Pastāv daudz cēloņu, kādēļ grūtniecības iestāšanās ir apgrūtināta vai nav iespējama. Pareizāk - ir noteikti faktori, kuru dēļ rodas šī saslimšana.
Daudziem laulātajiem pāriem nepieciešams ilgs laiks, lai apzinātos un savstarpēji spētu atzīt, ka viņiem neizdodas ieņemt bērniņu. Kad tas notiek, vislabāk vērsties pie ginekologa-reproduktologa. Diagnoze "neauglība" mūsdienās nav spriedums. Turklāt medicīnas iespējas attīstās katru dienu – un neizmantot tās pilnā mērā būtu aplami. "AVA klīnikas" tīkls plaši pazīstams visā Eiropā. Šī klīnika Rīgā darbojas jau divus gadus, un šeit speciālisti veiksmīgi ārstē sieviešu un vīriešu neauglību, izmantojot augstākās tehnoloģijas un zinātniskās izstrādes ginekoloģijas un embrioloģijas jomā. "AVA klīnikas" galvenā misija ir dāvāt jaunu dzīvību.
Ekstrakorporālās
apaugļošanas metodes ļauj panākt grūtniecību, neraugoties uz laulāto reproduktīvās sistēmas trūkumiem. Šobrīd ekstrakorporālās metodes ir vislabākās apaugļošanās palīgtehnoloģijas un neauglības ārstēšanas galvenā metode.
Bērni, kas ir ieņemti ar ekstrakorporālās apaugļošanas palīdzību, neatšķiras no bērniem, kas ieņemti dabiskā veidā. Tie ir pilnvērtīgi mazuļi, kuri izaug kā veseli un nobrieduši cilvēki.
Pateicoties "AVA klīnikas" ārstiem daudzas sievietes tagad var rūpēties par saviem sen gaidītajiem mazuļiem. Un arvien lielāks ir to bērniņu skaits, kuri citā situācijā nekad tā arī nebūtu uzsmaidījuši savai mammai un tētim.

Vairāk: http://www.avaclinic.com/index.php?166

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!