Foto: Publicitātes foto
Laikā, kad pasaule ir mobilizējusies cīņai ar Covid-19, neliels Latvijas uzņēmums i-Spritz ir radījis un uzsācis ražot gudros roku dezinfekcijas automātus. Tās ir profesionālām vajadzībām atbilstošas, pilnībā automatizētas ierīces, kas ir īpaši piemērotas izvietošanai vietās ar lielu cilvēku plūsmu: skolas, medicīnas iestādes, sporta centri, lielveikali, ražošanas uzņēmumi utt.

i-Spritz ir aprīkots ar: precīziem lāzera sensoriem, kas nosaka roku pielikšanu un dezinfekcijas līdzekļa atlikumu, mikroprocesoru, kurš kontrolē līdzekļa izdošanas daudzumu un biežumu, LED apgaismojumu pie izsmidzināšanas un aparāta uzpildes nepieciešamības. Iebūvētais Wi-Fi modulis uz attālinātu monitoringa serveri sūta informāciju par ierīces statusu – lietošanas reizēm un laiku, aktuālo dezinfekcijas līdzekļa līmeni, akumulatora stāvokli, veiktajām uzpildēm utt. Lietotājs var saņemt paziņojumu uz mobilo tālruni SMS vai e-pasta veidā par nepieciešamību nomainīt akumulatoru vai veikt dezinfekcijas līdzekļa uzpildi.

Apzinoties i-Spritz pielietojuma vietu daudzveidību ir pieejami dažādi i-Spritz modeļi ar atšķirīgu dizainu un dezinfekcijas līdzekļa tilpumu: 2L, 4L un 5L. Tie ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda un pieejami dažādās krāsās, tāpat tos iespējams noformēt ar pasūtītāja vizuālo identitāti.

i-Spritz automātiem ir pieejams arī plašs papildaprīkojuma klāsts – stends brīvai automāta izvietošanai, 10,1 līdz 24 collu LED ekrāns reklāmas klipu, stundu sarakstu vai citu paziņojumu demonstrēšanai, liekā šķidruma uztveršanas trauks u.c.

Mēs varam būt lepni, ka visi i-Spritz tiek ražoti Latvijā izmantojot vietējo uzņēmumu izgatavotās daļas un Latvijā radītu programmatūru.

i-Spritz nodrošina roku dezinfekcijas procesu atbilstoši Eiropas standartam EN1500 (roku dezinfekcija ar spirtu saturošiem līdzekļiem).

Tuvākajā laikā uzņēmums plāno paplašināt ražošanas platību un atrast partnerus ārvalstīs, tāpēc visi, kuri ir ieinteresēti abpusēji izdevīgā sadarbībā, aicināti sazināties sūtot ziņojumu uz e-pastu info@i-spritz.lv

Vairāk informācijas pieejams ražotāja mājaslapā: www.i-spritz.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!