Foto: Publicitātes foto
Lieliski jaunumi – "Lieliska dāvana" 27. jūnijā svinīgi atklāj savu desmito veikalu Latvijā.

"Lieliska dāvana" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar piedzīvojumu dāvanu karšu pārdošanu, un tā mērķis ir piedāvāt klientiem plašu dāvanu izvēli vienuviet. "Lieliska dāvana" ir lietuviešu kapitāla uzņēmuma "Gera dovana" filiāle, kas Latvijas tirgū veiksmīgi darbojas kopš 2011. gada.

"Lieliska dāvana" piedāvājuma klāstā ir vairāk nekā 1700 oriģinālu un aizraujošu dāvanu ideju – aktīvā atpūta, ūdens piedzīvojumi, SPA, masāžas, skaistumkopšana, romantiski brīvdienu galamērķi, lidojumi, lēcieni, dāvanas gardēžiem, kvesti, fotosesijas, izjādes ar zirgiem, kino un daudz citu izklaižu. Visi produkti ir pieejami vietnē www.lieliskadavana.lv, kā arī mazākos apmēros "Lieliska dāvana" veikalos. Dāvanu stendi ir atrodami arī "Rimi", "Stockmann" un "Maxima" lielveikalu telpās visā Latvijā.

Kā norāda uzņēmuma izpilddirektors Ernests Vasiļausks, uzņēmuma mērķis ir ne tikai ieviest inovatīvus un mūsdienīgus risinājumus, bet arī pēc iespējas reālāk nodot iespaidu klientam par izklaidi iegādes brīdī.

"Mūsu produkts ir iespaidu dāvana: braucieni ar gaisa balonu, braucieni ar superauto, lēcieni ar gumiju un tā tālāk. Izmēģinot šīs izklaides, emocijas vienkārši plūst pāri malām. Šo noskaņu cenšamies nodot iepirkšanās laikā, kad klienti izvēlas dāvanu kuponu vai komplektu. Lai to izdarītu, izmantojam cilvēka jutīgākās maņas – dzirdi un redzi. Tagad, kad, ieejot veikalos, uz lielā LED ekrāna redzat superauto "Lamborghini Huracan", braucot pa trasi, vai lidojošo paraplānu, ceram, ka vismaz daļu no iespaida izjutīsiet uzreiz," stāsta Vasiļausks.

Jaunajā veikalā, kas atradīsies iepirkšanās centrā "Akropole Alfa", dominēs skandināvu stils, pievēršoties pilsētvides dizainam, izmantojot pelēkas fasādes ar koka elementiem. "Lieliska Dāvana" veikalā būs izmantotas īpaši augstas izšķirtspējas LED video siena, kuras ekrāns pārraidīs "Full HD" attēlus ar vairāk nekā vienu miljonu pikseļu.

"Esam priecīgi savā nomnieku lokā sveikt "Lieliska dāvana". Mūsu mērķis ir apmeklētājiem piedāvāt arvien plašākas un interesantākas iepirkšanās iespējas, un "Lieliska dāvana" veikals, kas piedāvās iegādāties dāvanas izklaidei, atpūtai un labsajūtai, esošajam veikalu klāstam ir labs papildinājums. Ticam, ka uzņēmums veiksmīgi turpinās savu attīstību, tostarp, piesaistot arvien jaunus klientus," apliecina Zane Kaktiņa, iepirkšanās centra "Akropole Alfa" vadītāja.

Laipni aicināti uz mūsu jauno veikalu iepirkšanās centrā "Akropole Alfa" – nāciet un izvēlieties lieliskas dāvanas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!