Foto: Publicitātes foto

Ziedi kā dāvana ir nezūdoša vērtība, kas ikkatra saņēmēja sejā liks atplaukt smaidam. Tuvojoties 8. martam, kad teju visas sievietes cer un gaida saņemt kādu uzmanības apliecinājumu ziedu formā, šis jautājums kļūst vēl aktuālāks kā ikdienā. Elegantus ziedu pušķus piedāvā iegādāties "BLOOM zieduveikals.lv", kuru servisā ietilpst arī ziedu piegāde.

Tieši 8. marts jeb Starptautiskā sieviešu diena ir tas datums, kad Latvijā cilvēki visvairāk pasūta un dāvina ziedus, jo tendence pārsteigt daiļā dzimuma pārstāves kļūst arvien populārāka. Uzmanības apliecinājumus šajā dienā izrāda ne tikai vīrieši savām sievām, līgavām, draudzenēm un mammām, bet arī dažādu uzņēmumu vadītāji, kuri īpaši steidz iepriecināt kolēģes, biznesa partnerus, klientes u.c.

Ziedi ikkatram un specifiski uzņēmumiem

"BLOOM zieduveikals.lv" piedāvā iespēju ziedus izvēlēties un pasūtīt mājaslapā www.zieduveikals.lv, veikt apmaksu un ar pāris klikšķu palīdzību noorganizēt pārsteigumu, kas jau drīz dosies ceļā pie saņēmēja. Taču, piemēram, ja uzņēmumā sveicamo ir daudz, ērtākais variants ir ziedu pušķus vairumā pasūtīt telefoniski vai rakstīt e-pastā. Starptautiskajā sieviešu dienā populārākie ziedi ir klasiskas sarkanas tulpes, pavasarīgas narcises, hiacintes, skaisti rožu, sirds formas pušķi u.c.

"BLOOM zieduveikals.lv" veido ilgtermiņa sadarbību ar dažādiem uzņēmumiem un piegādā ziedus vairumā jebkuros svētkos un dažādām vajadzībām. Lai, piemēram, 8. martā varētu apsveikt visas uzņēmuma sievietes, klientes vai partnerus ar skaistiem ziediem, piegādātājs aicina par pasūtījuma detaļām vienoties jau laicīgi – uzņēmumiem, kuri pasūta ziedus vairumā, pieejamas arī īpašas cenas un atlaides. Plašāk par 8. marta piedāvājumu lasi šeit. https://www.zieduveikals.lv/lv/ziedu-piegade-8-marts

Ja darbinieku sveikšanai nepieciešams liels skaits ziedu pušķu, uzņēmumam var nepietikt resursu, lai visu noorganizētu līdz galam pašu spēkiem. Tādās situācijās "BLOOM zieduveikals.lv" spēs aiztaupīt galvassāpes un nodrošinās nepieciešamo pušķu daudzumu, piegādājot svaigus ziedus ar īpašu rūpību.

Ziedu pasūtīšana internetā ar piegādi ir lielisks variants skrienošajiem un steidzīgajiem, kuri jau laicīgi vēlas sagatavot atmiņā paliekošu pārsteigumu. Taču palutināt vienam otru der ne tikai svētkos, bet arī ikdienā - "BLOOM zieduveikals.lv" jau kopš 2005. gada sniedz kvalitatīvu servisu, gatavojot un piegādājot svaigus ziedus gan Rīgā, gan visā Latvijā.

Tāpat uzņēmums dod iespēju pārsteigt ziedu saņēmējus ar dāvanu komplektiem, tādejādi ietaupot laiku, kas parasti tiek pavadīts lielveikalos - īstās dāvanas meklējumos. Dāvanu komplektos ietilpst krāšņs ziedu pušķis un vēl kāds pārsteigums pēc pasūtītāja izvēles, piemēram, smaržas, rotaļlietas vai saldumi, kas spēs iepriecināt saņēmēju.

Dažādu izmēru ziedu pušķus var izvēlēties no plašā piedāvājuma klāsta, kuru veidojusi pieredzes bagāta floristu komanda, taču profesionāļi būs priecīgi iepazīties ar katra klienta individuālajām vēlmēm, un ziedu pušķus izveidot tieši tādus, kā prātā izsapņots.

Tāpat pušķu vietā ir iespēja izvēlēties grieztos ziedus un tos nosūtīt kādam īpašam cilvēkam, jo šāda veida ziedi ir piemēroti gan dāvināšanai ikdienā, gan īpašās dienās, piemēram, kāzās. Griezto ziedu piedāvājums nav mazāk plašs – jāspēj izvēlēties starp rozēm, frēzijām, lilijām, gerberām, krizantēmām, lizantēm, tulpēm un citiem sezonāla rakstura ziediem.

Vienalga, vai ziedi tiek dāvāti kādam īpašam cilvēkam, kolēģiem svētkos vai nepieciešami konkrētam pasākumam - "BLOOM zieduveikals.lv" specializējas tajā, lai sveiciens sasniegtu adresātu iespējami ātri un nevainojamā izskatā.

Plašāku informāciju par "BLOOM zieduveikals.lv" piedāvājumiem, ziedu pušķiem, jaunumiem un pasūtīšanas iespējām atradīsiet mājas lapā - www.zieduveikals.lv.

Portāla DELFI lasītājiem ir īpaša iespēja 8. martā apsveikt sievietes ar krāšņu ziedu pušķi no "BLOOM zieduveikals.lv" ar 10 procentu atlaidi. Atlaižu kods ir 8MARDZV, un tas darbosies pasūtījumiem, kuri tiks veikti līdz 7. martam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!